Kissé rossz hogy vannak olyan felnőttek akik a kor alapján állapítják meg valaki szellemi érettségét. Nem egy 40 éven felülit ismerek aki egyetért Tomcat-tel. Naponta 5000 olvasója van, nem hinném hogy nincsenek közte érett, intelligens emberek. De aki egyetért vele biztos mind hülye...ugye?
Maradjunk annyiban, hogy én és még rajtam kívül nagyon sokan utálják, Te nem, de majd egyszer talán megérted. Most csak teccenek azok az írások neked és ebből következtetsz. Kicsit komolyabb dolgok azok, amik miatt mi, az idősebbek elmarasztaljuk ezt az embert. Vagyis, nem a hazug, vagy nem hazug írásai miatt, hanem az elve miatt.
Én meg rengeteget hallok róla, mert a kisebbik vejem sokat edz és már a fiam is. A Zsuzsi lányom meg az Alexandra fitness szalonjában dolgozik. Soxor téma ez itt nálunk.
Nem szimpatizálsz vele, de a polói tetszenek úgy tudom.
Elnézést, de ő nem "fröcsögi" tele ezzel a netet. Az nem az ő hibája hogy egyesek lemásolják. Ő csak a blogjába írja. Oda meg joga van azt írni amit akar. Egyszerű: nem kell olvasni. A többi viszont nem az ő hibája.
Amúgy én nagyon is értem mi bajod van, csak azért mert akad közte olyan ami nem igaz attól még nem kellene általánosítani és azt írni hogy hazugságokat terjeszt.
Nem olvastam az írásait. Tévében láttam a csókát, és nem szimpatizálok vele. Egyébként szóbeszédben érdekes dolgok tudnak terjedni, amik eléggé képlékenyek....
Nem értek az izomnövelés témához, csak a lexikonból írtam ki 1-2 dolgot. :)
Én most a válaszaitokból viszont azt szűröm le, hogy helyes az amivel megcáfoltam tomcat írást. :)
Látod, távol álljon tőlem a kötekedés, de ezt sem érted, akkor miből tudod leszűrni azt, hogy tomcat írásai nem kitalációk?
Én megmondtam, tényekkel igazolták, nem egy sem két írásáról, hogy szemen szedett hazugság. Még akkor is, ha abban igazad van, léteznek nagyon droid emberek.
Ő ezt használja ki és fröcsögi tele az Internetet a baromságaival.
nem vall túl nagy fantáziára az új nickje;)
Kell valamilyen energiadús táplálék, amit beviszel, és azt lehet sok edzéssel átalakítani izommá. Pongyolán fogalmazva. :)
Én sem azt írtam hogy a szerektől izma lesz az embernek, csak épp azt hogy attól nem lesz, mert ha szert szed ahhoz mozogni is kell.
Egyébként tudom hogy az izom löttyedt lesz ha nem használják. Csak rá kell nézni Arnold Schwarzenegger-re. Már nem is látszik hogy régen milyen izmos volt.
Az anabolikus szteroidok olyan természetes és mesterséges szteroid hormonok csoportja, amelyek elősegítik a sejtek növekedését és osztódását, amely különösen az izom- és csontszövetek fejlődésével jár.
/wikipedia/
A növekedéshez kell víz is, mivel nagy részünk az, ezért írták, hogy "vízzel teli szövetek".
van olyan, hogy a szövetek vizesednek és feldagadnak, arra a problémára szoktak vízhajtót szedni, de ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen egy izomzat szerkezete. azt különböző megterhelésekkel lehet alakítani. és olyan sincs, hogy egy szer ripsz-ropsz izmokat gyár. ahhoz nem elég üldögélni. mellesleg minden izom megereszkedik, ha nem haszálják, sajnos ilyen az anyagcsere rendszerünk. ezért van pl, hogy nagyon sok volt testépítőről lóg minden, nem pedig azért mert valamit szedett rá
Pl. szénhidrátot és fehérjét.... A vizet nem. :)
Amúgy a szövegből szedtem hogy víz.
Itt van egy pontos idézet: ,,Csakhogy a hirtelen nõtt izom nagy volt ugyan, de nem volt kötése, nem volt ereje. Annyit sem ért, mint az újszülöttek fejletlen izmai. A vízzel teli szövetek azonban egyre nehezebbek lettek.."
Jó, nem víz, nem értek hozzá. Akkor milyen formában van jelen? Mert hogy nem izomszövet az biztos. Mit alakít át edzéssel izommá?
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és
az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees
össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.
Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.