:) Lehet, hogy ő is hibázik, de senki nem meri megmondani neki. ;) Ezért ő hibátlan.....
Egy ember van aki sosem hibázik :)
Okoskodó
A hibáiból tanul az ember. Vannak azonban olyanok, akik sohasem hibáznak...
... legalábbis úgy érzik. És emiatt nem tanulnak semmiből sem.
Akkor itt egy másik, remélem ez is tetszeni fog, aktualitása nincs, de neked való:
"Nem aki lángot ölel, nem az a bátor, hanem aki embert, egészen lassan égőt ölel - csak az a bátor."
Jó az ilyesmit megőrizni :) Nekünk is van itthon néhány öregebbnél öregebb tárgyi emlék.
Ja, emléxem. :) Még a tanuló bérletem volt. :)
:) Az a bérlet (vagy nem tudom már mi) is jó volt amit a múltkor feltettél a netre. Amiben az a fekete-fehér kép van rólad :)
Én értettelek, csak mint érdekességet említettem meg a saját igazolványom. :)
Persze, az odáig rendben is van, (az én anyukámnak is olyan személyije van :D) de az a személyi régi és azért van rajta az mert akkor még alkalmazták. De aki azt a múzeumos képet beküldte az valószínű úgy gondolta hogy ma komolyan tették rá azt a pecsétet...
Sziasztok! Leültem egy kicsit kipihenni magam. :)
Psycho, olvastam a hozzászólásod az egyi képnél. Képzeld, nekem meg olyan régi személyim van még amin bizony ugyan ez a címer van és még Magyar Népköztársaság van ráírva. :) 2008-ban fog lejárni.
most viszont elmenek haza, úgyhogy gúdnájt mindenkinek
az az ember még soha semmit nem csinált önös érdek nélkül, úgyhogy ezt a nagy állatbarátságát is szkeptikusan fogadom.
én személy szerint emberileg megvetem.
persze akármit mondunk róla úgysem hiszed el, mert szimpatikus/felnézel rá/stb, úgyhogy kár is ezen tovább vitázni. befejezésül csak annyit mondanék, hogy "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél"
Látom nem tudlak, de nem is akarlak meggyőzni. Majd az élet megtanít. :) Tehetek én álcából jó dolgokat, hogy elrejtsem a hibáim. Ezért áll az én példám is.
OK. És MSN-re miért nem jössz ha szabad érdeklődnöm?