Túl későn végeztem és már elmentél innen... ez az én formám...
Tudtad ezt?
A jojó eredetileg egy fegyver volt, amit a Fülöp-szigeteken használtak, a dzsungelben.
Sziaa! :)
Ha úgy vesszük ez az én formám is, hiszen gondoltam hogy összekellene szedni a száraz füvet az udvaron, hogy a nyuszik télen ehessék, aztán gondoltam hogy tuti hogy akkor fogsz megérkezni mikor én kilépek a házból, pedig egész nap téged vártalak. Nézőpont kérdése.
Ez nem a legjobb példa volt. Tomcat mindig segít valami állaton, kutyáknak keres gazdát meg ilyenek. Úgyhogy ez épp jó példa volt. És szerintem az jó ha valaki szereti az állatokat, mindegy hogy fasiszta vagy rasszista vagy akármi. Pont te mondtad az előbb hogy egy embert nem egy oldala alapján kell megítélni.
Na erre mondok egy példát. Van egy lakóm, aki mikor ideköltözött, azon fáradozott, hogy a házak előtti kerteket beültesse fákkal, virágokkal. Azt gondolnánk, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, ugye?
Na most ez az ember, potom, csak potom, másfél évet ült nem is olyan régen, pedofiliáért. Igaz, mióta szabadult, már nem kertészkedik.
Hát ennyit tomcat állatszeretetéről is.
Naná, hogy senki hiszen itt vagyok...Ez az én formám...
Tudtad ezt?
A fékfolyadék és a Clorox keveréke erős füstöt okoz.
Még emlékszem erre a témára. Azóta kipróbálta már valaki?:)
Én ismerem a legfontosabb oldalait hidd el. De ha azokkal az elvekkel nem értesz egyet és utálod Tomcat-et akkor azt is megveted hogy Tomcat szereti az állatokat és állatvédő? Az csak jó tulajdonság, nem?
Na most lehetne neki válaszolni, hogy sosem tudhatja kivel áll szembe. :)
Így van! És az én elveim nem egyeznek az ő fasiszta elveivel. És lehet, hogy ezt az oldalát Te, nem is ismered. Egy embert, nem egy dologból ítélünk meg, vagy el.
Tudom hogy véletlenszerű, hiszen a random szó jelentése véletlen. A múltkor mikor a terror támadásokról beszéltünk akkor kétszer is World Trade Center-es kép volt a random :)
Megtette a hatását a kitiltás :D
:DDD Ez nem semmi. :DD És még mondja valaki, hogy nincsenek véletlenek. :)
Mert a randomkép az egy program által véletlenszerűen kiválasztott kép.
Nekem eszem ágában sincs vitát szítani, Isten ments! :) Persze hogy kevesebb tapasztalattal rendelkezek mint te, ezt nem is vitatom, csak azt mondtam hogy a közvetlen környezetemben élnek olyanok akiknek legalább annyi tapasztalatuk van az életben mint neked mégis egyetértenek Tomcat-tel. Szóval nem élettapasztalat kérdése hogy ki ért vele egyet és ki utálja, hanem elv kérdése.
A random mindig igazodik a témához :D
Biztos vannak intelligensek is köztük, de a véleményüket azt ugye nem ismered te sem, vagy az arcukat sem látzod?
És nem akarom, hogy ez a téma eldurvuljon, ezért fejezzük be. Egy szóval nem állítottam, hogy a fiatalok hülyék. Nem is tennék ilyent 3 gyerekkel a hátam mögött. De azt se akard elfogadtatni velem, hogy mi vagyunk a hülyék. Én sosem hivatkozom arra, hogy azért lennék okosabb, mert idősebb vagyok, viszont alá kell, hogy írd, sokkal nagyobb az élettapaszataltunk, mint nektek és sokkal objektívabban szemlélünk bizonyos dolgokat. És én ezzel ebben a témában többet nem szólalok meg, mert te vitát szítasz belőle, annyira véded. Igen is állítom, kevés az élettapasztalatod ahhoz, hogy más szemmel lásd tomcatot, mint egy érettebb felnőtt.