Most küldte valaki a DPG humorcsatijára:
Egy focista panaszkodik egy szurkolónak:
- Képzelje, 8 hónapja nem kapunk fizetést!
Mire a szurkoló:
- Én meg már 20 éve nem láttam focit.
Például az én mamámat rá sem lehetne szedni hogy hozzányúljon a számítógéphez, és bár idősebb mint te, de mikor olyan idős volt mint te akkor sem lehetett volna :)
Nagyon sok besavanyodott rosszindulatú nyanya van :S de te biztos nem leszel olyan, mert te korodhoz képest is fiatalos vagy :)
Elvileg, az esélyem meg van rá, hiszen anyukám tavaly halt meg 92 évesen. De van itt körülöttem egy pár, eszméletlen rosszindulatú idős ember, úgyhogy mondtam is a családomnak, ha az első kis jelet meglátják rajtam, hogy ilyenné akarok vállni, azonnal üssenek agyhelyen. :)
Idézgető
A héten David Hasselhoff beköltözött a Betty Ford klinikára, hogy kikeveredjen alkoholfüggőségéből. Hasselhoff szerint akkor tudatosult benne a probléma, amikor azt kezdte gondolni, beszél hozzá az autója.
- Conan O Brien
De lehet hogy öregségi rekordot döntesz majd. A közeli öregotthonban van egy 106 éves néni, aki korához képest jól tartja magát és a legfőbb gondja hogy eljárjon szépítkezni :D
Ahogy potyog a korosztályom, már a Háború és Béke című könyvhöz hozzá sem merek fogni. :( :)
Minden esetre, kevesebb van hátra, mint előre. :( :)
Kis idő? :D Szerintem azért nem olyan kicsi...
Na ezért nem akarok én megváltozni. :) Főreg erre a kis időre már minek? :)
Okoskodó
Ne magad akard megváltoztatni, a hiba a világban van.
Ez egy olyan szép pesszimista mondat volt.:)
bátor ember nincs, csak halott és ostoba;)
Idézgető
A siker az, amikor egyik hibát a másik után követjük el, töretlen lelkesedéssel.
- Winston Churchill
Ezek után mondja valaki, hogy vannak véletlenek! :)
Az okoskodó, a random kép... mindig minden alkalmazkodik.
Kapcsolódik az okoskodó. ;)
Csak az nem követ el hibát, aki semmit sem csinál. Ezért legokosabb semmit sem csinálni.
CN tehát a legokosabb, mert nem csinál semmit. :)