Szerintem a poént nem befolyásolja, hogy ki fél a hetestől. Vagyis hatos helye megválasztható.
Neeem, amennyi a fejemben van, arra szükségem van. A vegetatív funkciók miatt. :-)
Mert a hetes a kilencest ette meg, nem a nyolcast. Tehát, akkor lefele is ki kell hagynia a hatost, nem?
Köpj rá egy chippet az agyadból! :-)
Csak óvatosan! :-) Először próbáld megbeszélni. Ha nem megy, akkor jöhet a fejsze. ;-) Bill-ből lehet egy bi-t és egy ll-t csinálni. :-)
A francba! :)) Megnéztem az egyik nasa-s képet, és alig lehetett kilőni a képnézőt... Be sem töltötte a képet, olyan nagy volt, csak a memóriát ette meg.
- Why does six afraid of seven?
- Because seven eight (ate) nine.
Nem az ötösnek kéne lennie a hat helyett?
Törpjó idő van itt! :S Kellemes, de csak este 10 után. :) Napközben inkább nem szívesen mozdulok ki. Nálatok milyen idő van?
A firefoxban van egy beépülő, ami időjárás előrejelzést ad. 35-36 fokot jelez szombatig. (csak addig mutatja) és mindegyik naphoz egy égő hőmérőt rajzolt. :S
A jövőben ehhez tartom magam....
Na és gradUfalván milyen időjárás van?:)
Senki sem hisz a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hitelt ad egy meg nem nevezett forrásnak.
- Ron Nesen
Ha belegondolok...Igaza van:)
Ezt ma mutatta nekem Menyétke, és még mindig ezen mosolygok. Annyira erőltetett, hogy már jó:)
Szia!
:DD Hallottam már, de ezen nem csak egyszer lehet nevetni. :) Vagánykodik... :)
Székelyek fát vágnak az erdőben.
- Te, Áron, tudod-e, mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól.
- Na látod Áron, ez a vagánykodás.
Áron másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja "villant" neki egyet.
- Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
Áron földobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta.
A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja:
- Apád hol van?
- Még kinn vagánykodik az erdőben.
Sziasztok!
Az a hírdetéses kép nagyon jó:DD
Nekem is van fejszés mondásom: Ha bántanak, ragadj fejszét! Attól megy a gonosz fej szét. :)