Nagy fába ne vágd a fejszéd! :-)))
" Vannak, akik józansággal itták le magukat a sárga földig: a józanság közönyével. Nem is lehet kibillenteni őket különös állapotukból; olyanok, mint a merev részegek." :-PPP :-DD
Jó reggelt!
Izgatottan várjuk, hogy megmutasd, ha elkészült. :)
Ki tudja...talán még fel is kerülhet ide. ;) :)
Sziasztok.. képzeljétek... csinálok játékot! :D illetve folytatom egy régi kis játékomat :) most nagyon örülök ennek! gondoltam megosztom veletek ezt a hirt :)
Eszméletlen nyúlik a szám, régen volt hajnali 5 óra.
Jó éjt mindenkinek!
Igen, dédmamám nyolcvanvalahány éves. Mamám 66, anyukám meg 41.
És ami lényeg, engem is imád mind a két unokám. :) Dávid, még fel is nézz rám a sz.gép tudásom miatt. :)
Nos, az én anyukámnak én nagyon sokat köszönhetek. Mikor a lányaim kicsik voltak, nagyon sokat vigyázott rájuk, hogy dolgozni tudjak. Csupa szép emlékük van arról az időről. A fiam már későn született, és ráadásul cruppos is volt kicsinek, így őt már nem merte vállalni, meg idős is volt már akkor. Pedig Ő, inkább a dédmamád korosztálya lehetett. :)
:( Rossz neked. A jó nagyszülők pedig nagy kincs. Például mamám finom baracklekvárt készít :D De nem csak azért bírom :)
De végülis lehet hogy ha lettek volna nagyszüleid akkor sem kerültél volna velük közelebbi kapcsolatba mert az én mamám azt mesélte hogy mikor ő gyerek volt a nagyszülei nem foglalkoztak az unokákkal csak a szülők.
Nekem meg délután azt mondtad hogy jössz MSN-re...
Vagy már nem fáj a hátad? ;)
Ja...bocsi. :) Érdekes, mert engem is mamának szólítanak az unokáim, még sem arra asszociáltam. :)
Lehet azért, mert nekem nem voltak nagyszüleim (sem anyai, sem apai) és sosem mondhattam azt hogy mama, vagy papa.
Kár, hogy ismételnek a Helyszínelőkben:( De ehhez a részhez sok ész és logika kell, ez nagyon tetszik:)
Idősebb anyukád mint én??? :-o
Egyébként nekem a párom ilyen. :)