víz formájában? ezt most viccnek szántad?
Jaj, dehogy nem! Sőt, nagyon is jól esett! Köszönöm.
Ha visszajön és reklamál, annyit megírhattok neki, hogy vigyázzon, mert sosem tudhatja kivel kezd ki. :)
Sziasztok!
Egyszer találtam itt a vicclapon egy ilyesmi szöveget:
Egy angliai egyetem kutatásai szerint mindegy, milyen sorrendben vannak a betűk egy szón belül, lényeg, hogy az első -és utolsó betűk a helyükön legyenek...
Valami ilyesmi volt a lényeg, és a szöveg is már ilyen módon volt leírva (összekevert betűkkel). Most sehol sem találom az eredetit :( Ha valakinek megvan, lécci e-mail -ezze már el nekem a pully@egon.gyaloglo.hu címre, előre is köszönöm, bye!
Nem kellett volna? :( Már engem is felbosszantott.
Ki, mert ez csak még durvább lesz, hogy Ti is rászoltatok.
Lehet, én nagyon szerettem. :9 A családban akkor még csak nekem volt mobilom és nagyon hamar rájöttem a kezelésére, csak cipelni volt sok. :)
Most nézem @NÐRÄ$ reagját.
Lássuk, milyen néven jön vissza. :) ;)
Mikor még nem volt divat hogy a kisgyerekeknek is mobiljuk van, valamikor a kilencvenes évek elején a mi családunknak is volt egy ős Nokiája ami szinte tégla méretű volt :D Nem tudom milyen típusú volt, de szerintem olyan mint a te godzilla méretűd :)
Úgy 10-12 éve van mobilom, de mind NOKIA volt, még 2010-el kezdtem. Amolyan godzilla méretűvel és még csak nem is volt magyarnyelvű menüje.
Ja, volt közben egy Siemens-em is, az még most is super.
Igen, erről beszélek. Edzés nélkül is lesz nekik valami csak nem izom hanem víz. De nekik az volt, nem?
Ez a leghelyesebb jelző amit csak írhattál rá. .)
Most a telcsimmel foglalkozom, majd jövök, de...
nem olvastad el rendesen, mert azok nem edzettek, csak ültek a számítógép előtt. A másik, meg meg is írtam, hogy nem a legmegfelelőbbet találtam meg.
a magához való esze biztos megvan, de attól még az. de ha nem tetszik a kifejezés, akkor a "primitív bunkó" "korlátolt" stb kifejezések közt válogathatsz;)
Amúgy én is a Nokiákat szeretem :)
Dehogynem. Attól még ott lesz rajta a cucc, csak épp víz formájában és nem izom formájában. Edzéssel azt alakítja át izomm. Ezt én is tudom, mert itt Tarjánban is van egy-két hímringyó akik ha két hétig elfelejtenek elmenni gyúrni akkor lóg a vállukon bőr, utána megint feszes nekik. Idióták. De nem hinném hogy kitaláció. Az meg hogy két hét alatt nem lehet 60 kilót hízni az valózínűleg ott hibádzik hogy aki küldte Tomcatnek az csak hallotta a sztorit és nem pontos adatot írt le. Ettől még nincs tragédia, nem kell egyből hazudozásnak gondolni.
Én is megjöttem és meg van az új telcsim is. :)
A válaszom pedig:
Mind a két történet kitalált. Amit leírtak, nem történhet meg.
Az első történet azért sántít, mert 2 hét alatt nem lehet 60 kilót hízni.
A második meg azért, mert nincs ilyen hormon, hogy egy adagtól ismét csak rövid idő alatt izom növekedés érhető el.
Említeném még, hogy valaki bármilyen szteroidot magába szúr, vagy akármilyen fehérje koncentrátumot vénásan be ad magának, izom nem fog nőni rajta, csak ha edz hozzá.
ezt a linkinek is mondhattad volna anno;) de szép gondolat
A vélemények mint minden más dologon úgy Tomcat-en is megoszlanak. Az emberek véleménye sok dologban nem egyezik. Ez van. De az túlzás hogy buta.