Igen, a gyávaság is fő jellemzőjük. Az utcán már nem lenne ekkora szájuk... Csak egyszer.... :) Utána hiába lenne 43-46-os, mégsem lenne olyan nagy a hangjuk. :)
Igen, Pesten sok jó cuccot dobnak ki. Egyszer lomtalanításkor én is a saját szememmel láttam amint egy jól öltözött nő a szemét kupac tetején állva rángatott valami "kincset" kifelé a többi közül. Azért durva hogy hogy megalázkodnak egyesek... Mert vannak olyanok is persze akik rászorulnak. De azok cigányok. Fehérek közt is van, de azok nem szoktak kukát túrni akkor sem ha nincs mit enniük.
Sajnos ez így igaz. Az Internet megadja nekik azt a lehetőséget, hogy az ismeretlenség homályába bújva, szemétkedhessenek.
Kukázom ezeket a leveleket és nincs is kedvem ezzel foglalkozni. A reagokból viszont tudom, mi a visszhangja.
Meg gyávák is és itt próbálják ki azt amit az életben nem mernének megtenni. Undorítóak az ilyen emberek.
Gondoltam, de magas labda volt, ezt sem hagyhattam leütés nélkül. :)
Pontosan erre gondoltam én is. Milyen jogon hülyézik le a másikat/akárkit, úgy hogy nem is ismeri és még csak nem is állított sületlenséget? Most költözött el az egyik lakóm. Annál a foci cipőnél ami a néni lábán van, ezerszer jobb cipők lettek kidobva. Saját szememmel láttam, meg azt is, hogy a hiénák, már ott ültek és várták, mikor túrhatják fel a kukákat. Még rájuk is szóltam, hogy azt szedneki amit akarnak, de egy morzsát e találjak a kuka mellett, mert megetetem velük. A kukások csak azt viszik el a mi a tartályban van, mellőle semmit.
Azért van ez, mert arrogánsak, nagypofájúak és ostobák.
Na mondj egy példát amiről tudod hogy nem igaz.
És miért ne tehetne ilyeneket közzé? Sok hülye ember van, ő csak ezeket osztja meg az olvasóival. Máskülönben meg nem ő írja őket, neki csak beküldik ezeket és amelyik jó azt felteszi a blogjába.
Ezzel nem szállok vitába, mert sok olyan története van, amiről te nem is hallhattál még. Mármint arról ami a valós.
Dehogy! :D Úgyértem nem te vagy a hülye aki csak elmondja a véleményét, hanem ő a hülye aki egyből lehülyéz téged annélkül hogy ismerne.
Arról valóban nem, de arról igen, hogy ilyeneket tesz közzé a weblapján, ahonnan lemásolhatják.
De azok a történetek szerintem nincsenek megmásítva, én is épp elég droiddal találkoztam már, szóval eltudom hinni...
Mindegy hogy, hol csinálja, akkor nevezzük virtuális agressziónak, tök mindegy. :) Csak ebben nem voltam hülye?? Mert ez a mondatod ezt sugallja. :)
Arról hogy másolgatják arról nem Tomcat tehet.
Fasiszta állat? Nana, csak el kell gondolkozni az írásain. De amit belinkltem az a homo-hetero témához tartozott, köze nem volt a fasizmushoz.
Egy rakás Droidos, hazug, megmásított történetet tesz közzé, amit egy lelkes humoros nőszemély, a legnagyobb tiltakozások ellenére is bőszen másolgat fel a humorcsatornára.
Én sem így lettem nevelve. De ez nem agresszió, agresszió az lenne ha a szemedbe is megmerné mondani, nem csak így névtelenül a neten. De hát magát minősíti, nem tudja normálisan megfogalmazni a mondanivalóját, hát felveszi a támadás álarcát. Ebben a vitában nem te voltál a hülye...
Ki nem állhatom tomcatot, egy fasiszta állat, ezért a lapját sem látogatom.
Hát igen, és ez elég szomorú...