Aha. Akkor kitettél magadért:)
Ja..meg gyorsan leszaladtam a pékhez, zsömléért, mert a fiam megy dolgozni és készítettem neki uzsit.
Hát...tudod az úgy volt, hogy meguntam az egyik takarítónőmet és kirúgtam. Nem vettem fel helyette másikat. Kedd, csütörtök, szombat van nálunk szemétszállítás és ilyenkor én helyezem vissza a kukákat a tárolóba, meg kifertőtlenítem mindegyiket.
Ügyes vagy:) És mit dolgoztál?
Jó reggelt neked is. :)
Én már ki is dolgoztam magam. :)
Jó éjt neked is! Szia!
Már én is álmos vagyok kissé. :)
Ebben bízom én is és ezért mondtam, kitartóbb leszek náluk. :)
DE most megyek, mert baromi régen volt hajnali 5 óra és holnap sem kelek sajnos később. :(
Szép jó éjt Neked és azoknak akik még itt vannak. :)
Remélhetőleg néhány kitiltás után sikerül jobb belátásra bírnod őket. Annyira csak nem kitartóak mind. :S
Pontosan.... Az eszükkel nem tudják magukra vonni a figyelmet, akkor mással próbálkoznak. Mehetnének inkább vagonokat pakolni. Ott is kiélhetnék magukat, és az agyuk is le lenne terhelve.... A szintjükön az már maximális terhelés. :)
:DD Senki sem fogja visszasírni őket. :)
Én inkább csak csendre próbáltam inteni őket és sejtetni velük, az újabb kitiltást.
Már nem is láthatod, mert töröltem.
Az a helyzet, hogy ezek élvezik a figyelmet, amit ő pl. kitty, atiat, meg a hozzá hasonlók a való életben valamilyen okból nem tudnak felkelteni.
Valahogy kompenzálniuk kell, hogy az emberek magasról lesz@rják őket.
Itt most megkapja, amit oly hőn - és hiába - áhított eddig ... majd hülye lesz lekopni.
De segítünk neki, hogy felfogja, nincs helye itt. .P
Ebből nem láttam semmit, mivel a linkeket nem nézem meg, mert sokáig töltődnek. Legalábbis a képekhez képest. :) Veszélyes a szintjükre lesüllyedni. Nem érdemes vitázni az ilyenekkel... Nem tudsz mire hatni náluk... :S
Saját bőrömön tapasztaltam tegnap. :(
Sajnálom, hogy ha csak kicsit is, de lesüllyedtem a szintjükre. Bár...közel sem annyira, mint amennyire a többiek nekem estek.
Igen, de külsős címről, csak magánlevelet fogad. Csatornára nem írhatok pl a chellos címemmel.
Jó sok dolgod lesz!! Mostanában nincs béke a Vicclapon, amióta a sok iskolás megint ráér. :S Csak az a baj, hogy arrogánsak. A hülyeségük még kevésbé lenne zavaró, ha békések lennének, és nem anyáznának mindenkit. :S
Köszi az infókat. Egész komoly rendszer! Azt hittem, csak egy levélküldő szolgálat, de tévedtem. :) Levelezőlista-szerűségekként működnek a csatornák? Mert a levlista intézményét ismerem. :))
Csak ő, de most megy szabira. Nem lesz, ha jól emélxem, két hétig. A linkek, viccek, képek, be vannak programozva, úgy kerülnek majd fel, hogy ne legyen senkinek sem hiányérzete.
Moderálni viszont én fogok és továbbra is válogatom a beküldött linkeket. Mire visszajön Sanyi, legyen megint a tarsolyában feltennvaló.
Csak a suliszünetekben. DE vannak érett(?) felnőttek is, aki ilyenek, választások idején.
Egyébként egy klassz, zártkörű levelező. Könnyen kezelhető és 5 lakásod van, azaz öt címet tudsz csinálni magadnak. Rengeteg témában vannak csatornák, amiket megrendelhetsz. Segítséget kaphatsz weblap szerkesztésben, cseveghetsz kötetlenül a csevejen, olvashatsz vicceket, humoros írásokat a humoron és sorolhatnáp reggelig. És ami a lényeg, magánlevelezést is folytathatsz úgy, hogy a családból senki sem jut a leveleidhez, ha nem akarod. Jelszóval levéded az ajtód és csak te tudsz belépni.
Jaj, ezt nem poénnak szántam, csak kérdezni akartam, hogy azt a postafiókot kizárólag ő olvassa-e. De ezek szerint csak ő. :)