Alapító? Az mit jelent? Akik a kezdetektől itt vannak?
Nem vagyok alapító, újonc vagyok. :) Jó sok lakód van.... Ez lett volna a másik, amire tippeltem volna.
Újabb három medence. :-))) Szerintem nyisd meg őket és szedjél belépődíjat. :-)))
UFO...tegnap is, meg ma is találkoztam rengeteggel. .DDDD
Ja, hogy te nem vagy alapító itt. :))
5 társasháznak vagyok a gondnoka, azért lopom itthon a napom. :)
Nem is lenne rossz, ha az enyémek lennének a lakások. :) Asszem, közel 300 lakóm van. :) És ahogy a közösköltségeket ismerem, nem bánnám ha az én számlámra folynának be. :)
Egyébként ma félfogadásom van és most míg ezt a pár mondatot leírtam, csak 3x szólt a telefonom.
Értettem, hogy gondoltad, de sokkal jobban esik az embernek, ha vendégszeretők, és nem nézik ufo-nak, mert más nyelven beszél.
Persze! Nem is negatív jelzőként értelmeztem. Bár egy kis szatíra van benne, azt elismerem....
Sajnos így van. :-( Nem lehet rajta segíteni....
Inkább könnyfakasztó, de ismered a mondást, hogy annyira ronda, hogy már szép. Hát ez meg annyira szar, hogy már csak röhögni lehet rajta....
Hát, nem egy vendégszerető nép az egyszer biztos.... Bezzeg mi! ----> Egyél még! Egyél még! Nem megmondtam, hogy egyél még!!!!! Nem izlik, amit főztem? Pedig neked csináltam! Hát egyél méééééég!!!!!!!! XDDDD
Olyan távolságból viccesebbnek tűnik, elhiszem. :-) :-P
Nem mindegy? Úgyis szarban úszik az ország. :DDDDD
:-) Jó trükk, de csoda, hogy működött. Nagyon ragaszkodnak a saját dolgaikhoz.
Bár ilyen tutira mehetnénk a lottó számokkal!!! :-)))
Akkor tévedtem. Sorry. :)
Hogy hogy lakóid vannak? Bérbe adsz házakat?
Lehet tévedek, de ha az én csőtöréses mizériámról beszéltek, akkor csak közlöm, hogy nem a szennycsatorna tört el, hanem egy vízcső. :)
Illetve az sem, csak levágta magát a flexike, a hidegviznél.
Csak a lakás úszik, meg az alattalévő lakó.
XDD Parfüm. XDD
Erről az jutott eszembe, hogy mivel köztudott, hogy a franciák nem hajlandóak más nyelven megszólalni, mint a sajátjukon, ezért egy kis trükköt alkalmaztam, mikor Párizsban voltam. Franciául kezdtem, tudni illik, hogy ekszkuzi moá, és folytattam angolul. Működött. :-)))))
Pont tegnap panaszkodtál hogy jó lenne egy medence... :)
:-DD Lehet, hogy a nyelvtudásról és a franciá(zás)ról is más a véleménye. :-)