4:44:44 az hsz-ed időpontja. :-)
Felavattátok? Hát én mindig minden jóból kimaradok... :-(
De jó! Ezt én nem is tudtam. Mikből maradok én ki mindig.... a rocklea-t mindenesetre megérdemli. :-))
Megnéztem. Sanyi az ötletládát szeptember 13-án nyitotta. Szerintem ez az első nap. A fórum a szűz jegyében született, a kakas évében. :-)
Én most lelépek egy időre. Sziasztok!
Nekem Virág szólt hogy jöjjek a fórumba, közben összevesztem vele, aztán idetaláltam a fórumba és Virág is kibékült velem:)
Nem konkrétan nekem, csak embereket akart toborozni.
A kezdeti csapat: Virág, ftcsrac, dödi, puncstorta, Samy. Ja, meg én :D
Tényleg a Marci szólt neked? Na, ezért küldök neki egy óriás rocklea-t. :-)))
Én meg ha Marci anno nem szól, akkor nem biztos, hogy idetévedtem volna. :) Őt szídjátok!
Szeptember 12 vagy 13 a fórum szülinapja?
Kb. egy hetes volt a fórum mikor én idetévedtem, szóval végülis én is az alapító tagokkal együtt jöttem. De ha akkor a babás link alatt nem szólsz hogy van fórum akkor lehet hogy a mai napig nem vettem volna észre :D
:-)) Például mázasak és rocklea csokit esznek. ;-)
Igen úgy. :) Én voltam az első, aki elkezdte a fórumot testreszabni. :)
:DDDDDDDDDDDDD A szomszéd volt...kinn maradt a kutyám a lépcsőházban és csak ült itt szépen csendben a lépcsőn. :) Milyen igaza van, ott sokkal hűvösebb van. :)
3-4 emeletes házaim vannak. :) Egyenként 38-50 lakóval.
Ők ilyenek. Nincs mit tenni. Ha az ember odamegy erre sajnos fel kell készülnie.
De szívesen ajánlom például az ausztrálokat, mint vendégszerető népet. Sok jót hallottam felőlük. ;-DDD
Nem. Ezek másfajta ügyes-bajos dolgok.
A csőtörés az általában éjjel szokott lenni. Szeressem ám nagyon. :(
Na megint csengettek.....