tizenhat?:O nekünk az angoltanárunk mondta hogy 14.. na mindegy..
a 3X4(jelen múlt jövő) az a 4 meg egyszerű folyamatos meg tudod mik.. plusz a ude to meg a going to.. nem olyvastam tovább lehet hogy vki már elmondta neked...
szerintem(még csak egy évet tanultem) a némer egyszerűbb. hátmégha nem lenne benne ez a szenvedés a névelőkkel.. mert szerintem a névelőket úgy 15ºn vágom csak:S
a rendes shtrek cicának is van már vagy 40 hsze.. egyszer beszélgettem vele...
a hondában sincs sima riasztó.. az is dudál ha olyanja van...
én nem tom hogy milyen szintem vagyok.. a szövegeket szótár segítségével elég könnyen megfejtem.. az igeidőket is tom.. úgy a fontosabbakat.. szal ugy naggyából tudogatok én is..:-)
a villámlásra nemigen de a dörgésre talán..:P
őő..biztos érteném de balahogy úgy érzem ha reggel fél hattól este kilencig dolgozok folyamatosan akkor inkább a magyar:P
én 2 és fél éve vettem nokia 6600-t tőlük és azóta semmi bajom sincs se velük se a telóval.
Ja, akkoriban még nem nagyon volt e-mail...:)
Tudtad ezt?
1933-ban a rajzfilmfigura Miki egér 800 000 rajongói levelet kapott.
Sokáig tarthatott mind megválaszolni. :)
Kösz hogy idehívtál akkor "régen" már majdnem egy éve. Hálás vagyok érte:)
Ötletláda? Az a vendégkönyvben van.
Ötletláda???? Az meg hol van??? :-o
Na én is elköszönök, más egyéb teendőim vannak. Pussz nektek!
Jó éjt! Szia!
Lassan én is lépek...
Hat óra múlva kelnem kell és még le sem feküdtem. Nem mintha álmos lennék, de nagyon gáz lesz reggel, úgyhogy őpuncsossága most visszavonul privát rezidenciájára. További kellemes vihorászást kívánok minden kedves idetévedőnek, ill a szándékos behatolóknak. Csá!
Hát igen...szép emlékek. :) Ha nem hívlak ide, sosem tudom meg milyen vagy és te sem azt, hogy én milyen vagyok. :) S talán már nem is utálod annyira a gyerekeket sem és nem is parasztozol azóta okkal, vagy oknélkül. :P
:-) Én nem avattam semmit, de azóta írtunk bele néhány hsz-t.... ;-)
Wow, micsoda számmisztika. :-)