énnekem már bringahiányom van csak minden csupa-csupa víz.. és nincs kedvem mösszecsapni magam..S:
aha.. uncle beans-os mártásból uncle beansos gyorsrizzsel?:P:D:D azt könnyű megcsinálni..:D
Na..... akkor már nyugodtan hagylak itt. :)
Mivel csak ketten vagyunk itthon, így nem csinálok nagy faxnit a főzésből. Zöldborsó leves lesz, meg csípős szecsuáni csirkemell, rizzsel.
:D jajj de boldog vagyok..:D
Jó főzést! Mi lesz az ebéd?
Ezt írtam én is. .) Csak más szavakkal. :P
Nem! 3-an plusz a kutya
Van férjem, meg még egy fiam. :) A lányaim már nem laknak itthon. :) Akkor még kevés is volt a 3 szoba, most meg tágasan vagyunk. Nappali, háló és a fiam szobája. :)
A plusz jelet nem jeleníti meg a fórum :)
Nem én nem írtam le a plusz jelet, hanem illegális katrakter. :(
Igen, észrevettem, hogy kimaradt a jel, de meghagytam neked az örömöt, hogy felfedezd. :PPP
De Marci!! Ha én is azzal foglalkoznék, mit írsz hibásan, megtelne a fórum. .PPP
jajj azok a rajzfilmek! azokat szeretem én nem ezeket hogy digimon meg dragonball vagy mi a fene...:D vasággyal nem lehet több mint 40 kg nagydarab lehet..:D
Mi 3-an lakunk 76 m2-en a kutya. mármint hogy ketten plusz a kutya?.)
Tudod, nincs kizárva, a méretből ítélve, hogy pont az a Bernáthegyi csinálja, mert csak nagy ritkán viszi ki a "futtatóra", inkább a házak közt sétálgat vele a gazdája, egy nő, aki vasággyal együtt sem lehet több mint 40kg. Néha, mikor megindul, csak úgy repül utána, mint Károly bácsi Frakk után. :)
De ez ritka, mert mint említettem, már nagyon lassú, lomha, mert beteg. Nem sok lehet már szegénynek hátra.
Mi 3-an lakunk 76 m2-en a kutya. :) De Hany inkább szobakutya. Lányomék szomszédjában, Veresen, van egy ugyan ilyen kutyus mint az enyém, de az éjjel, nappal esőben, hóban, fagyban a kertben van és ugat szegény állandóan. Látszik, hogy nem jó neki. :(
még rajramaradt a frontpage régről.. plusz a htmlpad...:P
olyat még nem hallottam hogy a járda közepére...:S Hát ezek nem emberek..:S