Álmodsz most ugye, gyermekem?
Ébresztőőőőőőőőőő! :( Van, hogy itt a kapukijárón a viakoloron, akkora kula van, hogy ki sem lehet tőle menni. :( Nem egyszer kellett több vödör vízzel leönteni.
Mert ha még behúznák azt a kutyát a füves részre, azt elnézi az ember, de a járdára....
Aztán itt van nem messze tőlünk, egy hatalmas parlagon hagyott füves/gazos terület, bár nyírják...oda szoktuk vinni a kutyákat. Az én kutyusom ezt már úgy megszokta, hogy sehol máshol nem végzi el a nagydolgát.
Na...asszem, elkerekedne a szemed, ha meglátnád az én gépem. :)
De minek neked két honlapszerkesztő??? :-o
ketten 100 m2re? az eléggé kényelmes úgy:D
de hát a szart azr mindenki rendesen összeszedi nem?:) :(
hát za bizos.. van rajta alaprrogramos, vagy 3 képnézö, két honlapszerkesztő, az MSN, meg egy ftp program.. aztán ennyi..:D
Ezek, a kutya miatt vették meg azt a lakást. Ketten vannak a kutyán kívül, a lakás meg 100 valahány m2.
Az előkert itt a sajátjuk, ott van a kutya. Látszik is a képen a házának a teteje. Nekünk is van előkertünk, de nem bekerített, úgyhogy mindenkié.
Illetve kis kerítést mi csináltunk köré, hogy a kutyasétáltatók, ne tudják besz*ratni a kutyáikat a virágos kertbe.
Az igaz, de lehet neked nincs annyi program, meg egyéb a gépeden mint nekem. :) Én ha nem felejtem el, akkor úgy 3 naponta szoktam takarítani. Egy egy ilyen takarítás, 5-600 MB szabad területet ad a wincsimen. :)
Cookies, Recent (ebben minden benne van amit csak használtál valamikor is) kukába a teljes tartalmával.
Aztán jön a Local Settings. Ez általában, a hozzá nem értőknél rejtett fájlként van, hogy véletlen se tegyenek kárt a gépben. Ezen belül van két lényeges mappa, a Temp (a tartalma, mind kuka)és a Temporary Internet Files. Ez utóbbi mögött meg a Content.IE5. Na ennek a tartalma a legtöbb, ha netezel, mind kuka.
megyek a képekhez..D: mostanában visszaszoktam a képekre...)
Hát nem, panelba olyan kicsi kutya való mint Hany :)
:D gondoltam hogy több mint egy szobakutyának..:D hát de aki panelban ilyet tart az szerintem nem normális..:S
Én csökkentettben indítom el a gépem és megy minden ami nem kell. Nem válogatok, majd visszaírom oszt annyi.
öhm.. biztos..:-) inkább nem piszkálok bele míg ugyanolyan gyors mint telepítéskor.. .)
Hát...mondjuk ennyit...ha már lefotóztam és felküldtem
A bernáthegyinek nagyon nagy a mozgásigénye.
Én mindig úgy törlöm a cookie-kat hogy odafigyelek hogy a vicclaposat meghagyjam :)
őő.. én meg.. valahogy nem tudok kutyákhoz hozzászólni..:( :) de tényleg nagy.. amúgy egy ilyen "kertben" sincs sokkal jobb dolga neki.. egy ilyennek nagy füves placc kéne..:( :DDD
:DDD Lestem miért nem enged beírni, oszt közben a cookikat is töröltem. :)
Mi lehet a temp könyvtáraidban??
Én most csak 500 valamennyi Mb-tól szabadultam meg, nem is volt vészes. :)
Ugye? én s ilyen udvara vágyok..:D :(
így automatikusan a böngésző méretéhez igazítja az IE...:P
őőő.. biztos.. erről dumáltunk a múltkor nem?:D én azóta is csak annyit töröltem a gépen hogy tegnap ki lett ürítve a lomtár..:D 1,8 giga szemét volt már benne.