1 hét mire megtalálják egymást:))
Jó izé..reggelt!
még ilyet...:D de nem tartott sokból 5 gombnyomás...:P és lehet hogy az egyik képnél pampog hogy "milyen jó linet küldtem be és nem tették fel":DD
:) csak egy kis önbizalom...:)
és.. mi a titkod?:P :)
Ugyan azt a linket. Vagy fingja nincs hogyan kell beküldeni valamit, vagy csak Sanyit akarja bosszantani.
aha.. :D lehetne olyat nézni hogy bejelentkezett felhasználók és akkor meg tudnál így is rezgetni..:D
Én állítólag, szenzációsan jó rizst készítek. :)
Anyukám, Istenke nyugosztalja, mindig azt mondta: Lányom, ilyen rizst még én sem tudok készíteni. :)
Pedig híresen jól főzött. :) Asszem, tőle tanultam, örököltem az érzéket a főzéshez. :)
jah.. akkor csak egyszerűen unatkozott...:DD és mit írt a név-hez?:D
Nem sok értelme lenne, nagyon ritkán kapcsolom be. :P
Felbosszantot??? Francokat. :) Ott a törlőgomb mellette. :D
a lassúrizs se sokkal hosszabb.. mikor elkezdesz főzni akkor megpirítod a rizst, felöntöd vízzel, és mire kész a másik kaja addigra az is.. ha én főzök akkor én is a rendes módszerel szoktm csinálni. amúgy a múltkor olyan finom lecsót csináltam hogy csak na..:D
látod? elérte a célját, felbosszantottad magad...
hát vegyél fel msnre és akkor tudsz rezegtetni...
oké:D amúgy van egy csomó válogatásmappám, mert ha azokat nyitom meg akkor nem kell a media playerbn minden szám után újat nyitni.. de már rég nem használom ezeket, szóval ezek ki lesznek szelektálva... és így vagy 400 számmal kevesebb lesz.
:( Kár hogy itt nincs rezgő figyelem felkeltés, mint az MSN-en. :( :DD :)
Azt mondja meg nekem valaki, mi a fészkes fene célja van annak, aki képes a vicclap kezdőlapjának a linkjét beküldeni, vagy 6x?
Csak ne feljtsd el leellenőrizni, átment-e rendesen minden, mert egy egy ilyen mappamásolásnál, fordult elő adatvesztésem már, főleg zenéknél.
mondjuk van néha olyan hogy mappástul át lehet rakni... ott átmeyg egyszerre egy csomó...
ááááááá.....:SSSSS most tudjátok mi lesz? ugyanis neem a szerveren is van egy csomó zeném meg az én gépemen is és.. a fele közös.. és van olyan zene ami az enyémen van rajta és azon nincs.. szóval kénytelen leszek minden zenét beletenni egy mappába vegyesen.. és utána szétválogatni és ode is me ide is visszamásolni.. ugyanis jobb szeretem ha itt is meg ott is duplán van.. csak aza baj hogy a szerveren alapból van vay 1500 szám.. meg itt is vagy 600.. nah mind1, legalább elleszek egydarabig.
inkább takarítok.. persze, itt, ülve, egy kis egér és pár shift és ctrl gomb segítségével..:-)