Megjöttem. :)
Na hogy kell kezelni azt a képfeltöltőt??
Lefotóztam a mi kertünket, a páram által készített kis kerítéssel, meg a valamikor szebb időket élt játszótér felöli részt.
Nem teljesen. A Humvee a katonai autó, a Hummer H1 ennek az első polgári változata. Összehasonlításképp, Humvee:
Hummer H1:
Érezni a különbséget? :)
Egészségedre!
Gondoltam hogy azt jelenti.
Na elmentem kutyázni. Lejárom az ebédet legalább. :)
Még egy, aztán a rizs kivégezve. :)
Írtam az előbb, hogy nem piritjuk a rizst, csak futtatjuk. Ez annyit jelent, hogy addig keverjük a forró zsiradékban, míg az üveges színe kifehéredik. Ha barnásra pirítod, az már nem olyan gusztusos és könnyen keserűvé válhat.
az a H1-es másik neve igaz?
De ha valódi levélpapíron lettek volna, egyet-kettőt csak elvittél volna oda belőlük. :DDDD :)
De jó, Humvee-k vannak a Discovery-n!
ezt nem is tudtam..:D kössz a tanácsokat...)
Ja és látom is, megyek megnézem. :) Köszönöm szépen!!
:DDD Hát....meg kellett néznem az előzményt, hogy tudjam, mivel végeztél. :DDD Csoda...ha a páromnak szájmenése van ?? Azt sem tudom már mire figyeljek. :)
Nos, a rizs, a jó rizs lényege, hogy forró vízzel kell felönteni, mert a nem szabad vissza lehűteni a piritásnál elért hőről. Én ezt azzal szoktam fokozni, hogy annyi vizet teszek a vízforralóba, amennyi pont a rizsre kell és mire a rizs megpirul, a víz is forr és azt öntöm rá. Megkeverni meg pláne nem, mert szétesnek a rizsszemek és ragacsos lesz.
A tarhonyát kell hideg vízzel felönteni, mert az tészta, ami a forró víztől válna ragacsossá, csomóssá. :)
És nem elég, hogy ennyiszer, de különböző helyekről, mert egyébként kiírta volna nekik, hogy az URL szerepel már.
Lényeget írd akkor hozzá!! Megkeverni kétszer szabad!!!!! Egyszer, mikor a zsiradékon megfuttatod és a végén, mikor kész, egy villával átforgatod. Fakanállal ilyeenkor már tilos, mert "macsánka" :) lesz belőle. :)
mondjuk azóta sok minden visszakerült..