Na, kitaláltam valamit. .)
Annyira odavannak egyesek, a helyesírással és annak követelésével, hogy a szerkesztő, még ezzel is foglalkozzon, hogy mostantól, a linkeknél javítva lesz, de nem akárhogyan. :PP :)
Nekem is csak páran vannak..:(
Már fenn vannak Fanni segítségével. Nem nézed meg milyen helyen élek?? :)
Na így már világos, ezt szoktam én más esetekben is alkalmazni. :)
Ezek a vasárnapok olyan unalmasak. MSN-en is egyes-egyedül vagyok :(
Pedig úgy nem jelent meg a kép.
Csak mondom azért ad hozzá direkt linket, hogy azt kelljen másolni pl a Fórumba a két img közé.
Megvan a hiba. Ha az URL-t bemásolod a címsorba akkor bejön a képfeltöltés, és ott ami bejön arra a képre kell rákattintani jobbegérgombbal és annak a tulajdonságai közül kell kimásolni az URL-t és ha azt beteszed a két img közé akkor megjelenik.
Feladom. :( Mindent jól csináltam, mégis x-ek vannak a képek helyén. :(
uff...:DDD
most hogy az olyan zenéket pakolom amikből csak egy-kettő van egy együttestől tökre ismeretlen együttesek tűnnek fel..:S:D:D:D
Akkor oké :) Ugyanaz mint a linkelés csak nem linket hanem imget írsz a szögletes zárójelbe.
Jajjj, valóban az img-t lehagytam, már értem miért nem került fel rendesen. Köszi, akkor már értem.
és azzal hogy ott van hogy fórumokhoz meg izé.. azokkal nem kell foglalkozni.. az hülyeség.
Akkor már nem is segíthetek? :( Csak annyi hogy feltöltöd, és az URL-t teszed be a két img közé. Amit te beírtál a képekhez, aminek a végén ott van hogy .jpg azt ugyanúgy teszed a két img közé mint a linket a két link cucc közé.
Azt a képfeltöltős valamit. Ma már segítettél, mert feltetted helyettem rendesen a kutyás képet
Mit hogy kell kezelni? Én is segítek szívesen.