utóbbi időben? nem hiszem szerintem nem hibázok annyit mint például május-júniusban.
Én nem szerkesztek egy ilyen volumenű weblapot, mert nekem nincs erre erőm.. de ha ő bevállalta akkor azért azt is bevállalhatná hogy a kísérőszöveg az helyes legyen. Szerintem nem annyira megerőltető elolvasni a kísérőszöveget.
nam esik. nem esett. csak délelőtt.. kellemes 25 fok. üres a város..:D
szerintem mindkettőt. valamilyen szintem a szerkesztőnek is felelőssége van, hiszen ő rakja fel.
Ez szarügy :S ilyen esetekben mi a teendő? Valahogy lehet hozzá kulcsot szerezni, nem te vagy az első aki elhagy egy slusszkulcsot.
Ha tudnám valószínüleg nem a gép előtt rohadnék.
Nos, ami a linkeket illeti, lesz változás. :)
Na ja!! :DD De a másik hibája azonnal szúrja a szemét. :) Ezt szokták úgy mondani, hogy következetlenség. :) Vagy, más szemében a szálkát, magunkéban a gerendát...sem. :)
Mi lett a robogód kulcsával? :S Én amúgy sosem szánakoztam rajtad, én csak együttérzést tanusítottam, azt szabad?
Nem akartalak megbántani a szövegemmel, ne haragudj. :(
Ja és a hülye tanácsoktól is kíméljetek.
Nem kell törődni vele, bántja őket az, hogy nem tudnak helyesen írni és mástól várják a megoldást rá... :S
Letettem a jogosítványt...van egy robogóm...Harimata mit is mondott?...Tanuld meg meglátni a szépet és a jót a rosszban is.
Hát meglátom. Legalább valaki boldog, hogy van egy motorkulcsa, de nem tudja használni, mert a motor nálam van. Na már jobban is érzem magam, legalább valaki boldog.
Nem kérek hülye kérdéseket, se sajnálatot.
Már régebben is megállapítottam ,de mostmár tudom, nincs isten, ha meg van, akkor egy f*szfej, hogy mindennel szopat.
Életem egyetlen boldogsága...Az is kellett neki..megkapta.
Igen, a chat miatt egyre gyorsabban akarnak írni és nem is figyelnek. Marci hsz-eit is az utóbbi időben nehéz néha megfejteni... :)
Tökéletesen egyetértek, de mások ezt követelik Sanyitól, sőt, most legutóbb, még Marci is ezzel értene egyet.
Marci!! Szívesen leírom neked a kép, link és egyéb feltöltésével járó feladatokat. Ha te is azt állítod, hogy Sanyi, legyen "nyelvőr" is mindemellett, akkor, csak azt tudom ajánlani, szerkessz te egy ilyen weblapot A hozzászólásaitokból látszik, hogy azt hiszitek, beküldik az anyagot, Sanyi meg bemásolja. Azt már el sem képzelitek, mennyi járulékos munka van még vele.
Az a baj hogy sokan csak lustaságból írnak úgy...
Ezzel már megint elmegyünk abba az irányba, hogy mennyire kell cenzúrázni a kép alatti hsz-eket... Nem akarok vitázni.
Én nem várom el a szerkesztőtől azt, hogy javítsa ki a hozzászólók beírásait, sőt, ez valóban csak a beküldőt minősíti.
De azt, hogy aki így ír annak felhívjuk a figyelmét a helyesírásra és a helyes viselkedésre, az nem tudom miért baj. Ez mindig is így volt és valószínűleg így is marad.