JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, V.KÖNYV. :) Caps Lock.:DD A fórum megalakulásakor voltam ott utoljára, talán kétszer. :)
Igen, akkor már le volt zsírozva minden :D Csak még pár dolog nem működött... de valamennyire én is emlékezhetek rá, mert a vendégkönyvben sok szó esett erről.
Nem si emlékezhetsz, mert a fórum beindításának az előkészületeit, e-milkében bonyolítottuk.Te már akkor jöttél, mikor működött a fórum.
Szia!! Igen ő volt az, most hogy írod beugrott a neve. Vajon mi van vele?
Izé volt...várjál mi a neve..itt van a nyelvemen.
Valami S meg C van a nevébeny, n...ööö...de idegesít, hogy nemtudom:((
Egy rugó. .DD Egyszerre írtunk...mennem kell
Még Psycho is így került ide, pedig vele vitáink is voltak. És milyen jó, hogy idehívtam?? :DD :) ÍMásnak ugyan úgy kijár az esély megadása.
Én nem emlékszek hogy kinek szóltál még, de nekem is te mondtad hogy jöjjek a fórumba :)
Jó, nem vita, de lásd be, eddig bármit mondtam, azonnal ellentmondtok...szinte már csak azért is.
Mikor a fórum visszaállítása szóba került, Sanyi elsőnek engem keresett meg, hogy beindítsuk. Én meg szóltam még két aktív emberkének, ftcsracnak, meg még valakinek, akire sajnos nem emléxem már. És mikor megcsináltam/ csináltuk a szobákat, ugyan így toboroztuk a tagokat.
Ilyennek az esélye akkor is meg van, ha - Harimata szavaival élek - ha nem toborzunk tagokat.
Aki csak kötekedésből akar idejönni, az megtalálja és megtaláta eddig is a fórumba lépés lehetőségét.
Azt hiszem Te is rossz szót alkalmazol, mert nincs vita. Elmondtam a véleményem valamiről, ráadásul hangsúlyoztam azt is, hogy nem akarom kisajátítani a fórumot, sosem tettem ilyet. De részemről téma lezárva.
És bocsika, de rossz szót alkalmazól, mert eszemben sincs toborozni. Elszaladt a ló shelbyvel, úgy mint anno velünk és azért szóltam neki, hogy azt ami nem a képhez és egyébhez tartozó téma, inkább a fórumban kellene.
Nos látom, ez egy újabb vita megint.
Anno mi is ugyan így beszélgettünk, mint shelby és megkaptuk a magunkét a többiektől. Ezért hozta létre Sanyi a fórumot. Esélyt meg te is megkaptad, mikor közénk jöttél, így bárki másnak is joga van hozzá.
Ezen a képen behaltam most is. :) Azt az áhitatos pofát.. :DDDDDDDDDD Mintha éppen imátkozna evés előtt :) :DDD
Sosem mondtam, hogy sajátítsuk ki, de nem hiszem, hogy a fórumnak szüksége van toborzásra és arra, hogy olyanok is idejöjjenek, akik aztán csak bosszantják a többieket, nem egy ilyen volt már itt sajnos... :S
Ja és nem hiszek a letiltás visszatartó erejében... :S
Ja és boldog névnapot Marci! :)
(ha ma tartod)

Mondom, írom, bármikor le lehet innen tiltani.
Egyébként meg a fórum mindenkié, mi nem sajátíthatjuk ki.