Itt az én bernáthegyis képem, de én csak belinkelem, mert képnek nagy lenne. "Szép" udvarban lakik :S egyébkét a kutyának ezen a képen nincs semmi baja, él :D
Mihez? A bernáthegyihez? Ahhoz nincs sok, látszik hogy nagy :) A kerítés meg... szép :S
Nekem is van bernáthegyis képem, feltöltsem én is? :D
Baromi lassú a gépem, újraindítok és kitakarítok a TEMP könyvtárakban...majd gyüszök
Köszi, hogy kisegítettél, :) de semmi hozzáfűzésed nincs?? :(
Jó reggelt!!
Lementem a kuttyal sétálni, de sajnos a Bernáthegyi vagy volt már, vagy csak eztán jönne, úgyhogy nem vártam meg. Elmentem a kertjükhöz és lefényképeztem.
Ez a kutyus, annyival szerencsésebb mint a többi lakótelepi társa, hogy a gazdi lakásához tartozik egy ocsmány betonkerítéssel elkerített kertecske(?). Nos, ott ült benn, úgy sikerült lekapnom. Készítettem egy másik képet is, a kerítésről. Szerintem a lakótelepünk csúfsága. Olyan mint egy állatkerti kifutó. :( :)
Teszem a képekhez a fotókat, ott megnézhetitek.
Úgy van egyébként ahogy sejtettem, a kép nem adja vissza hogy mekkora. Ja és hozzá kell tennem, hogy már nagyon öreg és beteg, lehet már csak 79,5 kiló. :)
(és csak igy zárójelben jegyzem meg h azt hisz h gradU egy admin..)
nah jó éjt kívánok akkor én is húzok zuhanyozni.
amugy "kiskov" nevezetű userrel egy utcában lakok..:D tudtátok?:P:D
Csatlakozom, mert régen volt hajnali 5 óra.
Jó éjt mindenkinek!
.DDDDDD Hüle!!! :DDDDDDDDDDDD
Közöltem vele, kicsit "Virág" nyelven, oszt vagy veszi a lapot, vagy nem.
akkor nem tom..:( hívd meg egy verekedésre és ott közöld vele h ez van..
gradU.. de gyorsan utolértelek..:D
Mások előtt tényleg nem jó ötlet, mert akkor megint jön ide a sok agyament is...:S
Jó éjt mindenkinek!
Hát ez az. :( Ott meg mindenki látja. :(
Sanyinak? Hát...
Én meg sajna nem látok e-mail címet, csak IP-t. :(
Egy olyan ember, aki nem olvas jó könyveket, semmivel sem különb, mint aki nem tudja elolvasni őket.
- Mark Twain
:DDDD okos ember volt ez a Mark:DDD
vagy a hozzászólásokban egyszerűen rátérsz a lényegre.:-)
nem tudom..:D Nekem is annak tűnik.. talán ha Sanyit megkénéd hogy írjon mindkét e-mail címére(ki tudja melyiket használja) egy levelet azzal hogy a fórumban szívesen látnánk akkor talán..:DDDD
Hogy kellene shelbycobrat idehívni?? Egész jó dumáju srácnak tűnik. :)
jujj.. ezért rossz ha ki van törölve "pár" (mondjuk 70) hsz..
mert így mit ért az ember a hszekből? minthaa egy szétszaggatot levélben keresnénk az összefüggést..:S:))))))