Mih, mih?? :DDD Megprószálom, ha lenn lesz akkor a futtatón mikor mi, lefotózni a Bernáthegyit. :)
Csak Hany ki nem állhatja...szerintem csak fél tőle, de ha pórázon van a akkor tuti alig bírom visszatartani, mert ugat mint "állat" és neki akar menni. Az meg csak jámboran lenézrá azzal a busa fejével, mint aki azt mondja: Mi van kishaver? Eltűnsz a lyukas fogamban. :D
nekem is csak mindig átállítom online-ra..:D
De van!! :) Majdnem ráment a napom és Te segítettél egyedül. Köszi csak azért is, még egyszer. :)
Na ezért van nekem úgy beállítva, hogy rejtve kapcsolódjak. :P
Ez az egyik kedvenc tanmesém.:)Most találtam meg. :)
A vízhordó
Kínában egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt egy repedés, míg a másik tökéletes volt és mindig egy teljes adag vizet szállított. A pataktól a házig tartó hosszú séta végén a megrepedt edény már csak félig volt vízzel. Két teljes évig ez így ment, minden nap -a vízhordozó már csak másfél edény vizet szállított vissza a házba. Természetesen a tökéletes edény büszke volt a teljesítményére, hisz tökéletesen csinálta a dolgát, de a szegény törött cserép szégyellte a tökéletlenségét, és nyomorultnak érezte magát, hogy csak feleannyit tudott teljesíteni.
A két év keserűség után, egyik nap megszólította a vízhordozót a pataknál.
- Szégyellem magam, mert a víz szivárog egész úton hazafelé.
A vízhordozó így válaszolt a cserépnek:
- Észrevetted, hogy virágok az ösvényen csak a te oldaladon teremnek, s nem a másik cserép oldalán? Ez azért van így, mert én mindig tudtam a hibádról, és virágmagot szórtam az ösvénynek erre az oldalára. Minden nap te locsoltad őket, amíg visszasétáltunk. Két éve leszedem ezeket a gyönyörű virágokat, hogy az asztalt díszítsem velük. Ha nem lennél olyan, amilyen vagy, akkor ez a gyönyörűség nem ragyogná be a házamat.
Tanulság: Mindannyiunknak megvan a saját különleges hibája. Mi mindannyian törött cserépedények vagyunk. De ezek a törések és hibák, amik mindannyiunkban megvannak teszik az életünket olyan nagyon érdekessé és értékessé. Csak el kell fogadnunk mindenkit olyannak, amilyen, s a jót meglátni másokban.
akkor jó..:D szerintem ugye itt az alföldön kb 2000 napfényes óra van. ah abból én legalább 300at kinn töltök..
nekem autómatikusan bejelentkezik minden gépindításkor.. és van mindig legalább 10 online partnerem.. esténként inkább 20-25.. szóval 5-10 emberrel mindig beszélek.
Egyébként, nem tudom mennyire adja majd vissza a fotó, a nagyságát, de esküszöm, ha Hany nem eszi meg közben, :DDDD :) holnap lefotózom.
öhm.. nekem a hátam és a karom színe is megközelíti egy cigányét így nyár végére..:DDD
Én ma még be sem kapcsoltam, de asszem, már több napja nem. .)
köszi:D msn közben tudtam szakitani 2 percet hogy javítsak a helyzeten.. de most már egy hete folyamatosan csipog...:S:DD
:DDD Köszi!! Kicsit kijavítottam a helyesírásod, nehogy beléd meg azért kössön. ;) De a stílusból, meg abból, hogy belémkötött, ezt tuti atiat
cigánynak? :DD
a nyaka mindenkinek barnább,mint máshol..ennyiből engem is annak nézhetnek..bár inkább neee
engem félhomályos aulában hátulról cigánynak néztek.. szal én nem tudok..:D
robogok, nézem mit tehetek:-)
Na Marci, menj fel a kutyás képhez és osztd ki azt a pöcs knight1-et. :( Neked mondok/írok valamit, az belepofázik és még azt írja, kötözködöm. :( Asszem vagyok veled olyan viszonyba, hogy azt mondhattam, gyere ide és nézd meg a szomszéd házban lévő Bernáthegyit.