2005. 09 hó, asszem nem tegnap volt. .)
Szia!
Hát...mindazon túl, hogy megtetszettek, hozzá is szóltál egy lerágott csonthoz.
érdekes hozzászólások..:D nem csak megtetszettek.. amúgy szerintem nem ártana meglátogatni a Photoshop nemű kép hozzászólásait:P
Nagyon unatkozhatsz Marcikám, ha ilyen ezeréves hsz-at elevenítesz fel. Vitát akarsz szítani, vagy miért?
Ja, hogy ja???????????? De most sem értem, mit kell itt rágódni, egy közel 1 évvel ezelőtti hozzászóláson?
Találtam egy rippelő progit, de trial. Ez még nem is volna baj, csak éppen, az első 5 számot engedi rippelni a CD-ről. Nekem meg a 14. kell.:(
Vanília sokszor írkált nagyobb hülyeségeket is, de azokat nem tudom megmutatni, mert még időszámításunk előtt, tehát a regisztráció előtt volt és azok a hsz.-ek ki lettek törölve.
az.. nem semmik ezek a hszek..:D
Hogy tudják a visszaolvasók, miről van szó.
erre vanília:
de most komolyan ftcsrac, mi köze a képnek ahhoz, h te mit ettél és mit nem meg h kitörted e a bokádat v sem. nem b_aszogatni akarlak, de ha ennyire bírjátok egymást virággal, menjetek fel msn-re és ott beszélgessetek, mert sztem rajtatok kívül senki nem kíváncsi erre
ftc, hogy megy?:
alig tudok mozogni...3 napja nyomato ma parkourt...olyan izomlázzal és bokafájdalmakkal élek együtt..áá....én állat beleugrottam 3 gödörbe...a bal bokám és a tédem majdnem kiment..nem nekem való ez, de nem ado mfel..tetsziK:))
Szerintem. :) Ezekkel le lehet szedni a cd-ről, wav-ba, mp3-ba, amibe csak kell.
akkor majd ha hazajön.. nem vagy még annyira elkésve, meg úgy lényegében kész van az egész augusztus 20.. csak ez a szent istvános oldal maradt még zene nélkül...