nem.. az hogy ugyanazt mondták a 30000es a 45000es és a 60000es szervizben is
Neeem. Elbeszélünk egymás mellett. Nem azt írtad, hogy néhány 1000 km-en belül elkopott a betét újra?
Márciusban meg az úton találtam két icipici kidobott cirmos cicát :) azokat meg felvittem a menhelyre és jó gazdijuk lett azóta.
Én sokszor mentettem már életet...:P :) a legkülönbözőbb állatokét.
Nem is akarom. Ha belegondolsz a helyébe, te is már előre megfélemlítenéd a betolakodónak tűnőket. De mindegy.
csak el akartak nekünk adni egy új készletet, ezért mondták rá hogy elkopott...
jaa:D mert 62000 km az olyan kevés?
Akkora volt hogy elfért a tenyeremben, csont sovány volt, csurom vizes volt, éhes volt, reszketett, és a savas tartalmú víztől teljesen be volt gyulladva a szeme. Én meg hazahoztam a melegbe, biztonságba, kapott szemcseppet, kapott tejet (fecskendővel adtam a szájába, mert még nem tudott enni) szerinted? Ne lenne hálás? Teljesen más, olyan mint egy kutya, csak macskabőrben :)
figyelj.. az utca nem az ő területe... ha bemegyek a kertbe akkor megértem hogy ugat.. de et ugyse magyarázod be nekem...:D
A fékbetét készlet, mert olyan gyorsan elkopott.
Igen, a lelke lehet ugyanakkora a kicsinek és nagynak is. Én inkább a középnagyokat szeretem. A kisebbekhez nagyon le kell hajolni, rá lehet lépni stb. :D Ízlés kérdése.
aha..:D és ennir ehálás lett az a macska?:D
igen, ez igaz... de az ilyen terepjárókat ara telálják ki hogy jasszozzanak vele a városban meg utána lehessen kötni a motorcsónakot...
Igen :)
Anyukámmal mentünk haza egy szép nyári estén...
Miáááúú! Miááááúúúúú!
-Anya, mi ez?
-Semmi, felnőtt macskák beszélgetnek.
-Nem, ezek nem felnőttek!
De addigra meg is találtam a hang forrását.
A területét védi. Ha lenne kutyád, jobban megértenéd, hogy ebben semmi gond nincs.
Nem ismered a terepjárós okosságot. Egy terepjáró olyan eszköz, amivel olyan terepre tudsz eljutni, ahonnét nagyon nehéz kimenteni. Minél jobb a terepjáró, annál inkább így van.
(Ez persze nagyon kemény terepen igaz csak.)
Egy városi terepjáró pl. belemegy egy kis dagonyába, egy ideig elboldogul, utána meg frankón elakad.
1999 óta :D akkor született, és pár hetesen a patakba dobták őt. A gyári, savas vizű patakba. Én meg hősiesen bemásztam érte :)
mi volt a rossz gyártmány???:D nem fog az agyam..
oké, megjegyzem..:d