Szerintem egy kutya sokkal aribb mint egy macska. Most fáradt vagyok részletezni hogy miért, de számomra csak egy ari cica létezik, és az Mirr-Murr :) a többi mind egyforma...
Hát za hogy 15000-ként vannak a szervizek...:D és az volt hogy az első szerviznél már ki akarták cserélni.. de apa nem engedte.. a második, ugye 30000... akkor már a féktárcsát is..:D 45000, 60000 ugyanez... aztán 62000nél bementünk egy autósboltba, és rendeltünk egy komplett készletet... 20000 pénz volt... 66000 ig bírta a hátsó fékpofa, 69000ig az első... és a fékrárcsa még most, 79000nél is bennvan...:D
Itt még a műterepjárók is fennakadnának. Mint a cr-v és társai.
Cica? Szinte minden emlősállat nyalogatja a sebeit, a nyál tele van antibakteriális anyagokkal és elősegíti a seb gyógyulását. De hogy őszinte legyek én még macskát (cicát) nem láttam sebet nyalni. Mikor az én macskáim megsérülnek akkor Kuki nyalogatja a sebeiket. :D
random.. hát.. megakadna a honda.. főleg hogy 3 centivel lejjebb van az eredeti állapotnál....
:D
Psycho: Dehogynem. Csak azok a legaribbak.
Talán. Mondjad, és akkor tuti megtudom. :)
őő... van olyan sok belőlük....:P a sünikre szoktunk.. meg a nyuszikra is..:D
hát... annak a Recip Róka (:D) 2.. szal ua. az eredményünk..:D
A macsekok aranyosak, azokra vigyázni kell. És a sünikre is. :)
Hát az nem volt jó...:S(mondjuk biztos megbízható) de a Hondában nagyon jó... :D jaa.. mondtam már a fékbetétes sztorit?
a múltkor, teljesen meg kellett állni egy macska miatt... városban... én elscaptam volna... galamb.. igen.. azt is el kell ütni.. cicánál nahgyobbat már csak Hummerrel ajánlatos...
Pedig a japán gépeknek nagyon pöpec a váltójuk. Sokkal jobbak, mint az európaiak. Precízek. És a gázreakciójuk is kellemesebb.
Én meg sokszor majdnem elcsaptam galambot. Nem kicsit hülyék. De eddig megúszták, néha csak fékezéssel. :)
A cicákra meg nagyon vigyázok. :)
:D én 2 pontot kaptam.. nektek menni az eredményetek?:P:D:D
random..
[linki]http://www.vicclap.hu/pic/1090/