Csak azt akartam kifejezni, hogy irtó rossz minőségű gyártmány volt. :S
Szokták, szokták... De a tárcsafékhez fékbetét tartozik, a dobhoz pedig pofa. Attól, hogy használják helytelenül is, attól még így van.
ezért én inkább hörcsgöt, tartanék.. de inkább nem.. nem szeretem ha állat van a lakásban...
Bizonyám. És nem csak a kaja miatt. De Mirr-Murr olyan mint egy kutya:) belé szorult hála, mert én mentettem meg az életét 1999-ben. De Negro...
Nekünk rengeteg kutyánk volt régen :) a nápolyi masztiff... na az nagydarab volt :D nekünk volt az első masztiffunk az országban:) a nagy kutyák éppoly aranyosak mint a kicsik.
:D Az tény, hogy a kutyák nagyon hűségesek, és emiatt szimpatikusabbak is. Jóban-rosszban az emberrel tartanak.
aúgy azt utálom mikor kidugja az orrát a kerítésen és ugy ugat.... na akkor legszívesebben lelőném azt a kutyát..:S:D:D:D:D
játék..:D hát.. de tudod fel kell vágni.. azoknak az autóknak az az erényük hogy földúton is tudank menni.. nem mintha nem tudna minden autó...
Ez tévedés. A mi kutyánk nagyobb, és mindenki zabálnivalónak tartja.... Mert az. :)
mi volt s fűrészpor? bocs ha nem veszem a poént fáradt vagyok már...
áá.. szokták így is meg úgy is mondani.. kocsin ingább betét bicajon inkább pofa.. akkor mivan ha egy bicajra tárcsaféket tesznek?XD
A terepjárónak kikiáltott aszfaltbetyár gépekre gondolok. Nem a pajero félékre. A land rovar :) freelander is játékterepjáró.
Nem mondja ezt minden cicatulajdonos, ugyanis ha nem tudnád nekem is két cicám van... de Negro az a tipikus macska, aki nem áll hozzám közel, mert alapjában véve nem rajongok a macskákért. Megvédem őket ha kell, de ritka az a macska amit szeretni is tudok. Hálátlan dög Negro is.
Az valami brutál gagyi cucc volt. :S Kb. szárított, préselt, ragasztott fűrészpor. :)
Nem pofa, hanem betét. Elég bika az autótok, hogy hátul sincs pofa rajta.
22 36? holnap 6kor kelés.. akkor 11kor elhuzok...
Kuki nem jár csajozni mint Mirr-Murr, úgyhogy őt nem verik össze a riválisak :) tehát ő nem szokott sebes lenni.
minden cicatulajdonos ezt mondja..:D egy kutya addig ari amíg nem nagyobb 25-30 centinél...
Jó éjt mindenkinek!
A szokásosnál hamarabb merült le az akksim ma...
:S :) Igen, tudom, hogy nyalogatják magukat, mert fertőtleníti a sebet. Az embernél nem jönne be.
Kukit is nyalogatják, amikor sebes? :| :) :D
"Aha. Szóval a kutyák nem..."
Gondolod, kutyatulajként úgy vélekednék? Csak nem emeltem ki külön, de megteszem. És a kutyák is nagyon arik tudnak lenni. A sajáttal mindig az élen. :)