Ahá, megvan miért nem jöttem ki veled eddig sem különösebben... mindig azokkal az emberekkel kerülök jó viszonyba akik szeretik az állatokat.
Ez buta szöveg. Egy állatnak ösztönei vannak.
Nevelési hiba. A kutya, mint a farkas rokona nem használja az ugatást kommunikációra, csak mint ahogy az ember: ha valamit nem ér el egyszerű jelekkel, akkor felemeli a hangját. És ha akkor eléri amit akar akkor úgy vésődik be (ez már etológia...) és úgy használja később is. De azt a kutyát olyan helyről vitted hogy nem volt lehetősége nevelődni. Kinevelni belőle meg... nem nagyon lehet már felnőtt korban.
Félénkebbek azok a kutyák, de nagyon ragaszkodóak, és arik.
Az előző kutyánk vadul morgott, ha a kajája közelébe mentem, a mostani viszont soha nem mordult rám, sőt még arrébb is lép, hogy ha odamegyek. Egész szokatlan volt eleinte.
golyó a fejébe és mindenről leszokik...XDDDD
én nem hozok sehonnan.. egyszerűen utálnám ha lenne állatom...
Kellemetlen, az tény. Nehéz leszoktatni róla egy kutyát.
Ez nemes cselekedet volt, én is mindig azt tanácsolom az embereknek hogy menhelyről vigyenek kutyát.
jaa.. nem csak akkro vettük meg..:D de csak kásőb tettük be
Mi egy kutyamenhelyről hoztuk el a kutyánkat. Nagyon hálás, és ragaszkodóbb, mint más kutyák. Elképesztően örül nekünk. :)
Ja, OK. Teljesen félreértettem.
"62000nél bementünk egy autósboltba, és rendeltünk egy komplett készletet... 20000 pénz volt... 66000 ig bírta a hátsó fékpofa, 69000ig az első"
Úgy értettem, hogy 62e-nél lett berakva, és 66e-ig bírta. Ez hihetetlenül kevés lett volna.
Szép jo estét! ujra köztetek... de már nemsokáig, mek holnap Marci, Sára látogatoba :))
Az hiba ha egy kutya az utcára is ugat. Ebben speciel szakértő vagyok, születésem óta kutyaértők közt, és kutyák közt élek.