Abba nem kell belenőni.
A kiadás az meg olyan dolog hogy akkor kistestvért meg hasonlókat sem kellene tartani, az is rengeteg kiadás és több probláma.
Amúgy a te ötleted, a riasztó rendszer sokkal drágább mint egy kutya tartása.
Kuki 10 éves, tehát 75 éves embernek felel meg és mégis játékos még:)
nem.. szerintem az hogy rengeteg problémától, kiadástól maradok kevesebb...
A kutyával való játékba sosem nőttem bele.. vagy nem tom.... mindenesetre pokémont se tartanék..:P
Lehet hogy sosem lesz állatod, de így lelkileg kevesebb maradsz egy baráttal...
A kutyával való játék meg nem egy olyan dolog amiből ki lehet nőni, kedves pokémon mester.
ááá..:D nagyon kész:DDD
oké, de akor gyere!:)
ez abszolút nem hülyeség... az, persze, összenyelogat.. kajár kell neki vanni, a szarát eltakarítani, ugat mikor csondet szeretnél... áá... sose lesz kutyám.. de macskám se meg semmilyen állatom ...
Hát.. tegnap volt arról hogy ez ösztönökön múllik... a kuttya az alapból vadász állat... a gazda abban felelős hogy szabadon engedi szájkosár nélklül...
Kutyávan vagy bármilyen állattal játszani? abból már kinőttem...;)
akkor a legjobb mikor egy picit belessul ;D :DDD
Jó "reggelt" :)
elég bugyuta,de szerintem aranyos :)
sexy hagymacsaj ;) :D
legközelebb csak holnap leszek :(
Sziasztok!
Jó reggelt!
Azoknak, akiknek hagymahiányuk van, találtam egy hörcsögöst:
elég gagyi, de aranyos, és nektek fórumlakóknak bizti tetszeni fog! :)))
Olyan jogszabály kellene hogy annak menjen bünti golyó a fejébe aki ilyen hülyeségeket találgat.
A riasztórendszer biztos többet ér, az örül neked mikor hazaérsz, azt simogatod, az van melletted mikor rosszul érzed magad vagy magányos vagy, azzal játszol, az szeret téged...
Amúgy tudhatnád hogy a kutyatámadások sosem a kutyák hibája. A gazda a felelős. Egy jól nevelt kutya, vagy egy kevésbé jól nevelt, de jó kennelben tartott kutya nem támad meg senkit.
oké, de rám akkor se dugja ki a büdös pofáját.... az ilyenre szültehetne jogszabály, hogy a kuty a kertet védhesse csak... allankaző esetben bünti golyó a kutya fejébe.. így ki lehetne szűrni a vadállatokat... amúgy egy jól megépített risztórendszer infrasorompókkala kertben sokkal többet és mint 1 kutya....
Már sok kutya talált gazdát a netes hirdetések révén.
jaa...:D mondjuk én ha fizetnének se csinálnám.. na jó, attól függ mennyit fizetnének.. inkább azt mondom hogy nem tudnám megfizetni hogy ezt csináljam..:D de ah élvezed, akkor jó szórakozást hozzá!
Szoktam. Követem az eseményeket, meg járok fényképezni, és a képeket felteszem a netre, hirdetésekbe. Meg ilyesmi.
A hozzászólások a legjobbak...:)
Hát.. megvan rá az esélyem...:DDD lehet hogy le fognak lőni, nem?:D
őő.. hány órát aludtál???:D