Tudod az úgy van hogy az állatok érzik hogy ki szereti őket. Erre elmondok egy példát. Elmentem az egyik barátnőmhöz akinek van két cicája. Az egyik nagyon félénk és mikor beléptem a házba akkor csodálkoztak hogy a macska nem bújt el, mert eddig akárki idegen odament a macskát látni sem lehetett úgy elbújt. Tőlem meg nemhogy nem bújt el, hanem később nagy miákolással kérte hogy az ölembe vegyem és ott dorombolva elaludt. Minden más idegentől menekülve elbújt.
Hát ennyit erről.
itt én lakok.. nem mernek áramszünetelni
nem konkrétan rólad meg ate kutyádról beszélek... hanem te még nem találkoztál kutyaszarral akárhol a városban?
én szemtelen???? mi volt ebben a szemtelen??? mikor TE ELMONDOD A VÉLEMÉNYED AKKOR CSAK "AMI A SZÍVEDEN AZ A SZÁDON.." NEKEM NEM LEHET VAZZE? ÉN IS CSAK ELMONDTAM A VÉLEMÉNYEM... AMUGY ezen a hozzászólásodon látszódik ki a tiszteletadó és a szemtelen..
hát... mióta itt élek körülbelül 20-30 perc áramszünet volt.. d ecsak nappal..
Szerintem téged nagyobb hülyeség tartani. A kutya legalább tiszteletadó és nem szemtelen.
Nem tudom mitől másabb a kutya szar mint az emberi. Vagy a gyerekek pelenkázását nem találod undorítónak? Semmivel sem különb mint egy kutyapottyot felvenni. De kertes házban nincs ilyen gond a kutyával. A gyepre nem csinál, a felső kertben meg hadd csinálja ahol tédig érő a fű.
de mért hülyeség? marci...és ha áramszünet van, szal a riasztó semmit sem ér?:D
szerintem akkor is hülyeség kutyát tartani...:P
rám minden kutya ugat.. unokatesóméknál van 2 egy hétig laktam ott de mindig ugatott rám
tudomtudom...nade azt nemakarom elérni, h rámugorjon és megharapja a fülem "csak úgy játékból" mint más kutyának...:))
hát.. de ha 20 évig él akkor...:D
oké, nem akarom megtapasztalni a kutyaszarszedést
A saját kutyádtól félni nem normális dolog. Ha egy kutya úgy van nevelve akkor rávenni sem lehetne hogy a saját családjából támadjon meg valakit. A kutya az egyik legintelligensebb állat.
Az meg hogy mit lehet játszani... akinek nincs kutyája az nem tudhatja.
És a kutya éppúgy családtaggá válhat mint egy ember
nekem van kutyám, és mikor még kicsi volt, rengeteget játszottam vele...most megnőtt és félek tőle:S ez normális? pedig xetem minden...:)
A korozás nem baromság, egy kutya első éve meg nem 7-nek hanem 12-nek számít, és akkor már nem áll olyan messze a valóságtól. Az utána következő évek számítanak 7-nek. És úgy arányos, egy kutya 12-14 évig él, és embereknél is van olyan aki öregen hal meg.
Az meg hogy mit lehet játszani... akinek nincs kutyája az nem tudhatja.
És a kutya éppúgy családtaggá válhat mint egy ember.
akkor sem értem mit lehet játszani egy kutyával...
őő... csakhogy a kutya az nem nyújt védelmet... és.. a riasztó rendszert egyszer kell kifizetni....
ez a korozás akkora egy baromság... szerinted egy gyerek 7 évesen válik ivaréretté?:P