akinek nem inge ne vegye magára.. amugy van 30 cmnél magasabb kutyád ami kidugja a büdös pofáját a kerítésen? nincs, tehát téma lezárva...
Nem kell megkérdezned, bárhol utána nézhetsz, és nem játszok biológia órát, csak tudod nekem ez az érdeklődési köröm.
Részletesebben? Tudom olvassak vissza, de amiót 3 személlyel gyarapodtunk, tripla annyi a hsz:)
figy... lehetne annyi eszed mint gradUnak hogy utánajársz wikipedian és akkor nem kéne veszekedned mert elhinné
nayo..nekem8..attól h itt énvok a legfiatalabb, még nem kell biológia-órát játszani..:P Amúgy vannak oan ismerőseim akik görényt ieneket tartanak..és ők is úgy gondolják h rágcsáló..de majd megkérdezem ofőt, ha kell, biosz szakos...mostmár rákattanok a témára:)
Csak a kutyatartókat meg a kutyákat.
A vegetáriánus ember meg növényevő?
Dehogy viselkedik úgy, beszélsz hülyeségeket... a vadászat eleve nem rágcsáló viselkedés.
mi volt abban a tiszteletlen amit írtam??? na? a kutyát szidtam nem téged...
arról hogy Psycho b*szogat....
Én úgy érzem hogy megadom a tiszteletet másoknak amíg azt vissza is kapom.
hát... nem tudom.. elég nyugodt természet vagyok.. de ha most itt lennél... hú bammeg... nállam ha ideges vok olyan nincs h nem bántok lányokat.. de nagyon ritkán vagyok ideges szerencsére
ohhh, bocs már, h nemvok biológus...! De attól h hegyeees fogai vannak, és eszik húst, még úgy néz ki, mint 1rágcsáló és még úgy is viselkedik!! Szal 1korcs xD
Végre sikerült belépni:D
Valaki elmondaná miről maradtam le? kutya, előtte?
A görény nem eszik magokat. Sem a hermelin. Azt hogy ragadozó azt a fogai és a táplálék szerzési módja alapján döntik el.
nincs kérdőjel a végén de ha az lene mit válaszolnál?
őő... nem arra gondolok.. hanem vana végén egy kérdés... a kérdésekre illik válaszolni...
vazz, az eszik mindent. komolyan. húst is magokat meg minden xir-xart...de kell neki a fehérje, ennyi erővel a hörcsög is ragadozó, mert száraz csontikat kell neki adni...De néha megeszi az élőt is...:)
kinn volt..:P állatot nem hozok be...
A véleményem? :D Az hogy hamar felhúzod magad és kiabálsz...