Bajok???:D
Igen, azok de neked lesznek a nagyobb bajaid...:P
Gyönyörű szép hajnali orákat minden Alvóforumlakonak :) cska jöttem szolni, ha Marci erre téved, csöngessen, me fekszem még, cska fatertől msot tok zsé-t szerválni :D További Szép álmokat mniden Alvó forumlakonak:)
Hát.. vonyitani tud ha nem engedjük be lakásba.. meg futni is! este ő futatt engem!! :DDD nehogym á a kutya sétáltass a Linkit:DD de hát.. ez van.. 3km-eket futatt le velem egy huzásra! :S eddig kétszer volt futatni engem,.. és van két vizholyag a jobb lábfejemen..:d
Barbrady rendőr spermium korában :D
:) Akkor az egy szerencsétlen volt az utcánkban. :) Ennek is ahány szeme, annyi színű volt. :)
MEntem alukálni! Jóéjszakát, szép álmokat! (MARCI el ne felejst megcsörgetni me bajok elsznek ;) !!!)
Tudnak azok, a menhelyen is van egy, az egyik szeme kék, a másik barna és Murphy-nek hívják. És úgy csinál hogy: vau-vau :D
Jó éjt mindnekinek! Aloha!
Megyek én is.
Azok szép kutyák. A huskytok tud normálisan ugatni?
Én meg mit keresek itt még mindig? :O Az állatos téma miatt maradtam, ez legalább olyan téma amiben szakértő vagyok :D
Na de tényleg megyek, jó éjt mindenkinek!
Nekünk is van egy huskxnk :D meg egy skotjuhász
az van.. :DD de amguy bármi-.. bár inkább kigyók.. azokért rajongok :)
A papád sem örülne, ha téged lelőne valaki, mert nem tetszik neki, amit csinálsz. Neked sem lenne utána több rossz húzásod.
Igen, pontosan. Az ember mellett élő kutyák szocializálódnak és másképp viselkednek.
"nem használja az ugatást kommunikációra"
Érdekes, hogy mégis "dumálnak" éjszaka a kutyák. Egymást hülyítik az ugatásukkal.
Volt az utcánkban egy husky. Na, annak volt ám egy jó hülye hangja. Nyomi kutya még ugatni sem tudott. Akár egy farkas.
:D hát én szeretem de magam mellett nem viselem el..:d