Nem ez irányítja az életemet, és nem is veszem komolyan, de vannak benne olyan dolgok amiket érdemes megszemlélni. Most nézte meg nekem valaki az életfeladataimat, és az is 100%-ban bejön.
Én ehhez sík hülye vagyok, delfinek, pillangók, 3,4 pont, szív...semmit sem látok...:(:( Hüpp hüpp:(
Ne már! :-) Te hiszel ilyenekben? :-o
Na, jósolhattok is magatoknak. :-) Nekem bejött.
Ződ, ha ez megvan, akkor nézd így azokat a képeket is, amiken az a sok színek krix-krax van. És térben el fognak válni benne egyes részek.
Igazad van! Tényleg működik 30-40 centiről is, de nekem úgy még lasssabban jön elő. Közelről általában könnyebb. A könyvnél nem is volt zavaró...
Ha már teljesen kancsal vagyok és keresztbe állna ka szemeim, akkor látom, hogy megfogja a nyakát, meg helyet cserélnek stb, de ebben m ia trükk...így mindenből kettőt látok, koncentrálni sem kell.
(>.<)
Hát semmi sem ragad rád Menyétke optimizmusából?? :P :)
Na, ha én olyan közelről akarom nézni, akkor kiégeti a monitorfény a szememet. Nekem simán megy messziről is. Ződ, kicsit bandzsíts be, akkor talán elkapod azt a pillanatot. És várj, hátha neked lassabban csúsznak össze.
Na akkor megfogadom a tanácsodat, és megvakulok 15 centiről:) Kipróbálom, de nekem úgyse sikerül.
Nem úgy van az!
Kb. 15-20 centiről kell nézni, úgy, hogy a szemeid párhuzamosan álljanak. Mintha a kép mögötti nagyon távoli pontra koncentrálnál. És a szemed fókuszát is a végtelenbe kell állítani. Vagyis el kell bambulni, és amikor már elmosódik minden, akkor előjön a kép. Gyakorolható. Eleinte én is kínlódtam vele.
Gyors vagy! :-) Nekem kb. 10 mp, mire előjön a kép. Ha megnézek 10-20 képet, akkor a szemem megszokja a végtelenbe fókuszálást. :S
Aha, nekem nem okoz gondot. 2mp alatt ott vagyok. Klasszak.
A Képekbe tettem egy képet.
Picit nagy lett, bocsi.
Szia!
Te látod a 3d-s képeket? Régen volt nálam egy könyv, és abban megtanultam, hogy lehet látni azokat. Nagyon jók! Csak ha sokat szórakozik vele az ember, akkor kicsit meghülyül a szem... :S
:DD Az nagyon nagy ahogy mondja :D Aaaanyaaa!
A szivolás részt megnézted?
:))) És a furcsa íz oka is. ;)
Szia Menyétke!
Anyaaaa!! Anya!!! Éjn ornitológus seretnék jenni! :)
Cartmen. Anyaaa:)