májki a tv2-n csak szólok! megyünk ,téleg...
Szia!
Hát ez tényleg bejön!
(én amúgy is hiszek az ilyesmiben, de nem a belemagyarázás miatt működik nálam)
Sziasztok!
Mondtam, h még nincs vége! Ezért nem jogosak a 6 évesen történő pályaválasztással kapcsolatos kérdéseitek/hitetlenkedéseitek! :)
És persze, h egész életünkön át alakulunk és alakítjuk önmagunkat. De a lényeg változatlan marad, hacsak rá nem jövünk arra, h mi a sorskönyvünk, és meg nem próbáljuk a megtörését, vagy a korrigálását - persze, csak ha valami nem tetszik benne.
gradU: még mindig nem értem, mi volt a baj tegnap. Most akkor mégiscsak te mondtad (idézted) az "oltogatást", nem? A kontextusra rosszul/homályosan emlékeztem.
Kisfiam!! Ebéd után várj egy órát, mielőtt bemész a vízbe!:D
jó étv! gradU! én már ettem. de megyek is vizisíelni.. majd jövök..:D
Köszi a linket. Tényleg ugyanaz.
Szia! Jó étvágyat neked is!:)
Ebéd...
Sziasztok! Jó étvágyat nektek is!
puncsika: :-)) Hát, most már nem tudom, hogy mondjam el jobban a technikát... Ha egyszer ráérez az ember, utána tudja, mi az elérendő állapot.
A madaras-kalitkás az más. Ott azért "kerül bele", mert túl közelről nézed. A 3d-s képekekkel érdemes kicsit szórakozni, mert érdekesek.
Én sem láttam az ilyeneket rendesen soha, pedig régebben egy könyvemben volt egy kalitka meg egy madár és a madárnak be kellett volna mennie, de nekem sosem ment be :( :)
Jó lenne:D
Kétszer pofán kéne vágni, csak megtanulnám:)
Próbálkozok, de a tudat, hogy nem megy meg nem látok csak hülye bokrokat a szív helyett...
Azért is megtanítjuk neki, oké?
gradU, amit a szökőkutas képhez linkeltél nem jön be nekem, ide belinkelnéd?
Ne add föl, gyakorold. Érdemes. Lazítsd el a szemeidet, ne erőlködj. Mereng a semmibe, azt biztos tudsz. Valami olyasmi. És várj.
Á, tévedsz. Ha ésszel lehetne csak, akkor nekem sem menne. ;) Ez gyakorlással megy. Teljesen el kell lazítani a szemedet, és nem a lapot figyelni, hanem egészen a végtelenbe fókuszálni.