bocs, csak most olvasom
hát, jobb személyesen, de ha akarod, elmondom, hogyan tudod megadnak megcsinálni :)
van magyar kártyád?
tudja valaki, hogyan lehet a pannon kártyásoknak az egyenleget lekérdezni? (a neten sehol nem találom)
Aki tudja az alatta hadaró szám címét az segíthet:)
Én ilyen életet akarok. Csak túrázgatni és mindenhova eljutni így motorral csoportostul!:) Milyen jó lehet nekik Hmmm...
Csak most láttam a vizisielős képet, gradU ezt linjelte be, de én nem tudom megnyitni az oldalt, hátha itt sikerül.:(
Azt így neten keresztülk meg tudnád csinálni?:)) :D
na, az ezoterika többeknek betette a sorompót, vagy csak ebédeltek?
én is megyek, és hasznossá teszem magam :)
(a kártya is azt jósolta, h ezt kell tennem)
gradU még lóg egy válasszal, csak jelzem :)
sziasztok!
ja, eszembe jutott: egy jóslást ismerek, magyar kártyával kell, nemrég csináltam a tesómnak, és 100%-ra kijött, tök érdekes, még ő is elképedt :)
Az álom ablak a tudatalattidra. Viszont abból mindent összekutyul :S
az álmok elsőre mindig baromságnak tűnnek :)
Hát én ma éjjel éppenséggel álmodtam:D De nagy baromság:(
Én egyszer jósoltam neked, emlékszel? :D
hát, én csak az alapvető dolgokat ismerem, többnyire még a Krúdy-féle Álmoskönyvből
meg sok esetben az álmokból ki tudom hámozni, milyen problémák gyötrik az illetőt, de csak akkor, ha jól ismerem
Én azt szeretem, ha nem egy gép, hanem egy személy jósol nekem...Ti tudtok jósolni?:D
Számomra túl hosszúak ezek a szövegek, amiket a kártya mutat, Elkezdem olvasni, de az első mondat után megunom. Meg az tírja az első jóslás az igazi, a többi már nem azt mutatja amit kéne. Én meg már vagy 4-szer húztam, de nem olvastam el sose...Igen, a kérdés bennem is felmerült...Akkor minek húztam, én hülye barom?!
te is kipróbálod Puncsika (remélem, több névhibát nem ejtek) jósoldalát? hátha kiderül, miért vagy olyan pesszimista.
én megcsináltattam a párommal, és azóta dühöng (beismeri, h igaza van a kártyának, és most dacoskodik, h miért kell a problémáit az orra alá dörgölnöm :)
A kiskutya még bele is ült:D:S:(
Ehhez senki sem lehet elég erős, erre nem lehet rákészülni se:D
atya úr isten!
eddig azt hittem, elég erős idegzetű vagyok! de tévedtem :)
Igen, de itt a Fórumon már így terjedt el:)
Su (anno Rettenet) (őt még nem nagyon ismerheted) Ő írta hogy Good Knájgt vagy hogy:)
Hosszú történet, de ez a kép az alapja mindennek.
(Erős idegzetűeknek!!!)