:DD Akkor megvan a barna színezőanyag;))
Viszonyítási alap. Mondom, hogy ő az. :)
Lehet hogy akkor dől el hogy ki mi lesz. Én például 6 évesen tudtam hogy állatokkal szeretnék foglalkozni. Akkor azt mondtam hogy állatorvos leszek, de mivel rájöttem hogy nem menne az egyetem, ezért döntöttem úgy hogy ornitológus leszek.
Sziasztok! :)
Nézted az adatokat? 12-18 magas, és 75-100 év...
Pepsi:
Lehet, hogy popsi akart lenni, de elírták.
Coca Cola...na és az honnan jött, hogy Pepsi?
Pesti? Pestis?...
Azért ezt összehasonlítanám a "kóla ízű szénsavas üdítőitalokkal"
:)) Nem belőle készül. Koalából. :)
Koffeint, és régen tényleg tartalmazott cocaint is. (kb. a VH-k idejében) Nem volt véletlen a neve.
Kis tudománnyal, már jó.
Cola acuminata
Miért nem?
"A mathematical constant is a quantity, usually a real number or a complex number, that arises naturally in mathematics and does not change."
Tudtad ezt?
A kólafa, a kávécserje, sőt, még a kakaófa gyümölcse is tartalmaz koffeint.
Beírtam a google-ba, hogy kólafa...
Ezt adta ki:
Ha ebből készül a kóla, nem iszok soha többé:D
:DDD Ezek nagyon jók! Bírom az ilyen úriemberes képeket. :)
redneck swimming pool. :DD Ezen is jót lehet nevetni! Nekünk külön vicc, hogy épp a Bokros Lajos dobott hátast a medencében. :)
Biztos jó lehet. Én is hallottam már róla.
:-o Brrrr.... Nem jelentkeznék kísérleti alanynak...
Random:DD
Erről az jut eszembe, hogy:
Nősülj meg! A sör nehéz!:D
Lehet, hogy egy kicsit nagyobb volt, a szüléskori elhalálozások száma náluk, mint manapság.
A babának, meg (nem biztos) a mamának is akkor a legjobb, ha vízben szül. A babának biztosan.
Ez most nem ide tartozik, de a tv-ben láttam, hogy egy patkány tüdejét feltöltötték folyékony oxigénnel, vagy levegővel, és egy vízzel teli kádbatették.
A patkány 1 napig volt a vízben, és miután kivették, és kiszívták a a tüdejéből a maradékot, ugyanúgy élt a szárazföldön is.
Már várom, hogy emberen is teszteljék. Szerintem frankó lehet több órát szabadon (palackok nélkül) a víz alatt tölteni.
:DD Tűzoltó, rendőr, vagy katona... Vadakat terelő juhász (vagy mi? :)
Igen, egy kissé furcsán hangzana egy kisgyerek szájából, hogy én majd kontrolling igazgató leszek. :)
A diagnosztikai módszerekkel nem biztos, hogy 100%-ra meg lehet mondani, lesz-e komplikáció. Márpedig egy anyuka sem szeretné sem önmagát, sem a gyerekét felesleges veszélybe sodorni egy váratlan dolog miatt.
Tévkép? Hát, szerintem az anyák nem gondolják annyira tévesnek azt a képet. Legalábbis a jó részük nem. Utólag persze szép emlék, hogy van egy kisbabája, de akkor olyan kínokat élnek át, hogy egyik-másik nő nem is szívesen vállal újabb gyereket.
Akkor mindenki énekes, tűzoltó vagy rendőr, vagy űrhajós lesz:D
Senki se mondja, hogy: Óvónyényi, ény nugdíjbiztosító néni akajok lyenni...
Ezek szerint azért lehetett érteni, miről írtam. Ti már megszoktátok a fogalmazásomat. ;)