Ez azért kicsit erős megállapításnak tűnik nekem. Az ember jelleme, gondolkodása változni/fejlődni szokott az élete folyamán. Ha az állítás maradéktalanul igaz lenne, akkor a 6 éves gyerek megmondaná, hogy milyen munkája lesz majd, milyen párt választ magának, és milyen életfelfogása lesz. Ezek később alakulnak ki véglegesen, de elhiszem, hogy a gyerekkornak is van hatása rá.
Na megvolt...hát volt itt még este minden..,biciklizéstől kezdve, az indiánok guggolva dombon szüléséig..
Jó reggelt, Fórumlakók! :)
Erre nem emlékeztem. Ezért visszalapoztam egy keveset. :) (a 88. oldalon meg is találtam) Tényleg egyáltalán nem értjük egymás írásait. :) Kéne egy fairy-gradU fordító... Az idézet első mondatának gondolatmenetét vitte tovább a második mondat.
gradU (7101) 2006-08-21 16:51:02 válasz erre (33020)
Csak gondoltam, azért kérdezted meg, hogy valami nagyhatalmú vagyok-e itt a Vicclapon, hogy utána jól be lehet szólni nekem. Ezen az oldalon szokás másokat oltogatni, de biztos feltűnt már.
,,én mindig őszinte vagyok, és ki is mondom, amit gondolok
néha túl őszinte vagyok, ebből vannak is konfliktusaim,"
Mintha Menyétke mondta volna:)
Jó reggelt! :(((
Megint lekentetek pár hsz-t...:(
A bélpokol angyalai...
Jó reggelt mindenkinek!
huhh.. én is megyek lassan.. de msnen még mindig izélnek h miért nem hívok el randita egy 7.es kiccsajt...XD
azt mntha láttam volna.. vmi rémlik..:D
már megint ez a bántástéma!
nem gondoltam, h bántani akarsz
csak vicceltem
de te ma nem érted a viccet
sebaj, majd holnap!
legyünk optimisták!
:)
"biztos már képzési időn túli"
és csak néha kell bemennie
:) Nem kérkedés volt. Azt nem szoktam. Mindig a szerény gyereket játszom. :) Nem mondtam, hogy annyinak nézel ki, vagy akármit... Csak annyit, hogy ilyen idősnek mondtad magad. Nem bántás.
Marci: nx10: n-szer 10. Vagyis 10 többszöröse.
Ittragadtam. De megyek tényleg. Jó éjt!