Nem fűzök ehhez semmit. Magáért beszél.... ;)
Az igazi ciki az, hogy szerintem szép volt Photoshop előtt is... :S De nem vagyok reklámszakember, lehet, hogy egy hétköznapi nő nem tud olyan jól eladni szépítőszereket. Nem tudom. :S
Amúgy most látom, hogy elmúlt 1111 hsz-ed és még mindig SUkár vagy. Valami azt SUgja, hogy elfelejtettél nevet váltani. Vagy ezúttal átSUhantál a kérdés felett? Vagy cSUpán arról van szó, hogy SUgárzóan jó nevet választottál legutóbb és ezért már nem cseréled le? :)
igen, ezek azok a teljesen felesleges hülyeségek amik szinte szót sem érdemelnek:)
a 30GB-ot az mp3 lejátszókra értették, ami abban a kategóriában tényleg ujdonság. más dolog, hogy a technológia nem az. viszont amilyen megbízhatóak ezek a készülékek, inkább nem tárolnám rajtuk a teljes zenegyüjteményemet
"Zsebpénzt kapsz? :)" : már azt sem :o
Külső grafikus kártya: aki nvidia-t használ annak bizony kellenek a plussz amperek:) viszont a külső kártya nonszensz. milyen külső csatolón keresztül lesz képes ellátni a szgép adattal? persze erre lehet, hogy majd később kitalálnak valamit(nem mostanában), de még akkor is ott van az a probléma, hogy ki a fene akar annyi kis vacak dobozt tartani még a gépe mellett? ráadásul a külső egységen is ugyanúgy meg kell oldani a hűtést, úgyhogy semmit nem nyernek vele
szeretném én azt látni, hogy így megbüntessen. legalább okot adna rá, hogy még több kárt okozzak nekik.
igen, nagyon jó dolgom van. persze azért bosszantó, hogy itthon sem tudok bárhol parkolni(egyre több itt is a lenyúlós parkoló). ha ilyen helyen kell parkolni, akkor ketten megyünk és az egyikünk a kocsiban marad:)
az utóbbi időben sajnos egyre inkább divat lett a butaság és a nulltolarencia. minden hülye azt hiszi magáról, hogy hű de nagyon okos és mindennek úgy kell lennie, ahogy elképzeli. aztán ha mégsem, akkor elborul az agya. megszűnt az önkontroll, a másik élőlény igényeinek figyelembevétele. az önzés szinte mindent elnyom egyesekben. azok meg akiknek még normális az értékrendje, teljesen a háttérbe szorulnak és elnyomva érezhetik magukat a sok nagyhangú tuskó által.
az elmúlt pár hónapban komolyan gondolkodtam azon, hogy másik bolygóra kellene költözni.
a ciki az, hogy a "hétköznapi" nők nem tudnak ilyen módon sminkelni. nem is csoda, hogy fusztrálva érzik magukat a sok plakátnőci miatt
:DD Ezt nem is olvastam... :) Jó szöveg!
nah.. megyek, sziasztok.. az ipodnak télleg utánanézhettek, volna.. ott volt a multkor fél oldalon a mediamarkt ujságján hogy 30 giga memória mondjuk.. 100000 pénz.. de az ipod alapból drága.. sztem nem éri meg.. de ha az autóhoz tudjuk csatlakoztatni akkor talán...
Arcfelismerés fotókon
A Google a Picasa nevű fényképkezelőjének új változatába arcfelismerőt épített be, így indexelhetővé válnak az egyazon személyről készült képek. Ráadásul ezzel az exünk képeitől való megszabadulás is gyerekjátékká kicsinyül.
ejj..:D ezen olyan jót nevettem..:D
Teljes MP3 gyűjteményünk egyetlen flash lejátszón
A flash memóriát használó MP3 lejátszók tárolókapacitása továbbra is bővül: az Apple és a Sandisk már most is 8 GB-os modelleket kínál. A közeljövőben olyan lejátszók térnyerésére számítunk, melyek teljes zene gyűjteményünket képesek hordozni. Egy 30 GB-os példány megtenné?
hát.. ami azt illet már van 30 gigá ipod.. ezek le vannak maradva.,.:D
na megnézem már azt a hvg-s linket..:D
:D Ha ennyit kell alakítani rajta, akkor már egyszerűbb egy tényleg szép modellt keresni.
Gyorstöltésű elemek: Jó dolognak hangzik, de biztos gond lesz az élettartamával, vagy az árával. Azt igyekeznek minél biztosabban 1-3 évre beállítani. Az emberek többsége akkucsere helyett mobilcserét szokott meglépni. Kíváncsi vagyok, milyenek lesznek ezek az akkuk.
"azért én még nem kezdem el félretenni a zsebpénzemet egy ilyen beruházásra:)" :) Ha sokat vársz, akkor nem gyűlik össze elég. :) Zsebpénzt kapsz? :)
üzemanyagcellás elemek: :) Igen, az elkéne hozzájuk... Újabb CO2 forrás, remek. :S
"Külső grafikus kártya: vicc" Ó, hát az nem vicc, hanem kiegészítő radiátor. :S Nagyon elszálltak már a fogyasztással, ugyanúgy, mint korábban a prociknál. Azóta ott végre visszafogták magukat, és nem esznek annyit, mint egy vasaló. Röhej, hogy egy videókártyára több tápcsatlakozó kelljen.
Online filmkeresés: Ennek biztos nem kis hazánk lesz a célpiaca. :)
Értettem az iróniát. :P
A mozgalmadnak sokan örülnének, nagyon népszerű lennél. Na, nem a parkolótársaságok körében..... ;) Szerintem 2 éven belül szobrot emeltetnének neked. Egyébként az is kitelne a tolvajtársaságoktól, hogy a nem működő automaták ellenére is megbírságolnának mindenkit, aki nem tudott jegyet váltani. Ekkor kellene a parkőr rongáló mozgalmat életre kelteni. :)
De jó dolgod van, hogy a lakhelyeden van a melóhelyed is! És mindezt úgy, hogy nem vagy bp-i. :)
3D asztal: De eltévedtem! :) Olyat már láttam akkor (videón), például mac os-x, ha jól emlékszem. Látványos, jópofa, de nekem jó a mostani is.
Ja, mert a végén a bírót is kikiáltják rasszistának. Ezeknek egy pár év nem igazi büntetés. 20 év feletti már talán. Az jobb megoldás lenne, hogy az ilyet karóba húznák, vagy kerékbe törnék - mint a középkorban - és otthagynák elrettentő példának. Ez morbid, de talán lenne némi visszatartó ereje.
Azt nem értem, miért kell egy embert halálra rúgni/ütni? Attól nem lesz jobb annak, akit elsodortak. Inkább egymáson vezették volna le az indulatukat....
A Dove kampány része a természetesség jegyében...
2007-ben egy terrabájtos asztali gépet vehetsz otthonra:
de minek? a legtöbb felhasználó nem tudja kihasználni a jelenlegit sem, a mégnagyobbat meg főleg nem tudja. viszont cserébe drágább lesz és hamarabb tönkremegy. ráadásul akinek meg kell ekkora tárhely, az sem örülhet neki felhőtlenül, mert a jelenlegi átviteli sebesség mellett valahogy nem az igazi ennyi adattal bűvészkedni.
Adattárolás három dimenzióban: a holografikus technológia évek óta létezik, de piacképes darabot még nem sikerült előállítani. ráadásul itt is az adatátviteli sebesség okozza a legnagyobb problémát. meg persze nem valószínű, hogy az asztali gépek piaca lesz az első, ahol ez megjelenik:)
50 terabájt egyetlen lemezen?(fényérzékeny fehérjeréteg):
a régi nagy álom. a fene se tudja mióta kisérleteznek hasonlókkal. azért én még nem kezdem el félretenni a zsebpénzemet egy ilyen beruházásra:)
Üzemanyagcellás elemek:
reméljük néhány erdőt is ültetnek mellé:)
Külső grafikus kártya: vicc
Reklámért ingyen zene: na erre aztán nagyon nagy szükségünk lesz:)
Nagy felbontású kijelző végtelen számú színnel: azért ezt se keressük még jövőre a boltokba:)
Társadalmi hálón alapuló keresés: nagyon jó dolog lesz minél több személyes információt kitenni magunkról a hálóra :|
Online filmkeresés: itt a lényeg a fizetés lesz. de ne is reménykedjünk benne, hogy ezért használható szolgáltatást kapunk.
Valós képkereső: jó játék, semmi több.
Virtuális személyiségek: ideje lesz egy ilyennek. csak kérdés milyennek.
építsd magad pc: látom nem fedezted fel az iróniát a szavaim közt:)
bankkártya: a rengeteg visszaélési lehetőségen és a viszonylag magas költségeken kívül semmi bajom vele.
mobilos parkolás: ezzel úgy vagyok, hogy elég ha egyféleképpen lopnak meg, nem szeretnék önkét mégtöbbet fizetni nekik. ez a mobilosdi pedig szintén lehetőségt ad nekik, hogy többet nyúljanak le.
erőteljesen gondolkodom parkolóóra rongáló mozgalom létrehozásán. jó lenne, ha az ilyen tolvaj cégeknek nem érné meg a fizetőparkolókat üzemeltetni. mondjuk én itthon kicsiny városkámban nem fizetek parkolási díjat. sajnos az asszony már nem él hasonló elvekkel.
BSA: érdekképviselet. nem fog tyúkperekkel foglalkozni, mert nem éri meg neki. csak olyan esetekben lép fel, ahol legalább 1 milla büntetés kiosztható. szerintem.
laptop OS nélkül: na látod, mondtam, hogy nem a vásárlók kedvéért fogják így árulni.
virtuális gép: valamikor a windózra is azt mondták, hogy nem lehet rá játékot írni, mert lassú. jó lesz majd, ha megcsinálják, de az nem mostanában lesz. ráadásul egy jó darabig csak kevesen lesznek akiknek érdemes lesz élni a lehetőséggel.
3d asztal: azért az az asztal nem olyan lesz. bár meg lehetne csinálni, de semmi értelme nem lenne. ez inkább olyan lenne mint egy 3d-s játék