Végre felkerült a netre: A 3. Erdélyi Humorfesztivál (2006) nyertes darabja:
(a végén ezt maga Maksa mondja, a zsűri elnöke)
Sok érdekességet írnak itt:
Védelmi pajzs a böngészőhöz: Microsoft BrowserShield... Nagyon tuti biztonságos lesz. ;)
Az installált szoftverek korszakának vége: Hááát, ez nagyon nehezen jönne el. A net kiváló kémkedési terület, ki írna titkos dokumentumot webes szövegszerkesztővel stb.?
A fotógéppel megegyező mobilkamerák: A miniatűrizálás (ccd, gagyi optika) miatt nem sok értelme van a sok MP-nek. A normális fotóknál sincs túl sok értelme kb. 4 MP felett egy átlagos felhasználónak.
Fizetés mobillal: Nem semmi, miket kitalálnak. :)
DirectX 10 játékok: Mivel kényszerítsük ki a felhasználókat az xp-ről vistára váltásra, ha már nem sikerült annyira jóra megcsinálni, hogy érdemes legyen váltani? :S
:DD Sajnos igazad van. Jobb védelem lehetne, mint a vacak hővédő csempék.
Könnyű arra fogni, nem? :-) Ennyi év után még nem kell elfelejteni magyar. Vagy ez az asszimilálódás része? :-P
Nekem a ly nem egy j melletti billentyűn van....
amilyen vastag bőr van a képükön, simán lehetne belőle hőpajzsot csinálni.
ki a fenét érdekel, hogy örül-e? azért van, hogy tanítson, nem azért, hogy örüljön. én sem örülni járok a munkahelyemre
Hát, öreszek. :-(((( Suliban még hibátlan volt a helyesírásom. De egyszer minden elmúlik. :-((( Apropó, kézírásnál tuti nem tévedtem volna, ez a gépelés miatt van. :-)))
Okoskodó: Vannak olyan hibák, amiket túlságosan is szeretünk ahhoz, hogy csak egyszer kövessük el.
Ma hallottam, hogy Liz Taylor 9-edszerre is férjhez ment. Csak nem nyugszik. :)
"ellenben nem volt szava és férfi hangon beszélt"
Ha nem volt szava, akkor hogy hallottad a hangját? Csak artikulálatlan hangokat adott ki magából? (elgépelős Cica :P)
A fiú tehenek "tőgyét" fejve különös, mámoros izgalom lesz úrrá rajtuk. :)
"Az amerikai gyerekek ennyire nem ismerik az állatokat, vagy csak hamburgerben ledarálva láttak ilyet?!"
Szerintem nem gyerekek készítették a filmet, hanem marhák. :) Csodás film lehetett. :D
Az se rossz gondolat. :) Ki kéne próbálni, meddig bírják a hőt a légkör felső rétegeiben.
Ja és ha már a gyerekeknél tartunk...
Tegnap megnéztük a Patacsata nevű új amerikai animációs rajzfilmet...
A filmben szereplő farmon voltak birkák, csirkék, lovak, bikák, tehenek és fiú tehenek. Igen, a tehén hím megfelelője a tehénfiú (nem cowboy). Ennek volt tőgye ellenben nem volt szava és férfi hangon beszélt... Az amerikai gyerekek ennyire nem ismerik az állatokat, vagy csak hamburgerben ledarálva láttak ilyet?!
Nem kapott... a tanár azt mondta, hogy nem örül, hogy a gyerek számítógépet használ a matekházihoz... Ha még azt is tudta volna, hogy az egész családot is használta... :S
Ennyit a fejlődésről és a kreativitásról... :S :)
Ezt ismertem, de nagyon jó. :D
(Mellesleg mi az a tavaj? Kivándorlunk Kenguruföldjére és elfelejtünk magyarul helyesen írni? :P :)
hozzá kell tenni, hogy a szabadon szállongó grafitpor problémákat okozhat az elektromos berendezésekben.
viszont még így is kevesebb űrbaleset volt az oroszoknál mint az amcsiknál:)
rakétán és erősen távolodnának a földtől
Amikor az amerikai ûrprogram elindult, nem gondoltak arra, hogy a gyolóstoll nem ír a súlytalanság állapotában. Ezért kifejlesztettek egy gázzal töltött tollat, ami ír bármilyen körülmények között, víz alatt, majdnem minden anyagra, 0-300 C fok között.
Ez egy évtized munkája, 12 mrd. dollárba került.
Az oroszok ceruzát használtak.
:D