Reszkessetek.......gyerkőcök! ;)
Mondta Dzsekó, a csúnya, fehérképű, majom kinézetű niggercsaj. :)
Tudtad ezt?
Sigmund Freud első három tudományos műve a halakkal foglalkozott.
Aztán más vízekre evezett. ;)
Hmmm... Érdekes. :-)
A kongresszusban csupa jómadár ül, de ez a politikusoknál általános dolog. Sőt, elvárás. Jobb lenne, ha máshol ülnének. ;-)
Lehet, hogy az elektroszmog hatása. :)
legfeljebb matekból. kreativitásra kaphat ötöst is:)
felkészültem. vettem egy kötelet
:DD Ez nagyszerű összefoglalása a dolgoknak! :) Látszik, hogy tapasztalt felhasználó vagy.
9. --> Szegény Cicamata ennél a pontnál akadt el. :)
:D Nem rossz! Az asszony nagyon aggódós... Lehet, hogy felkapta előtte a kutyát. :)
Nem néztem utána, hogy igaz-e, de legalább lefordítottam magyarra. :-)))
Két nehéz kérdés
Első kérdés:
Ha ismernél egy terhes nőt, akinek már 8 gyereke van, ebből 3 süket, 2 vak, 1 értelmi fogyatékos, a nőnek meg szifilisze van, javasolnád-e neki, hogy csináljon abortuszt?
Második kérdés:
Itt az idő, hogy új vezetőt válasszunk a világnak, és egyedül csak a te voksod számít. Itt van a 3 jelölt:
A. jelölt:
Szélhámos politikusokkal van körülvéve, és asztrológusokkal konzultál. Két szeretője van. Láncdohányos és 8-10 martinit iszik meg naponta.
B. jelölt:
Kétszer rugták ki a hivatalából, délig alszik, narkózott az egyetemen, és minden este megiszik egy fröccsöt.
C. jelölt:
Háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik, néha iszik egy sört, és soha nem csalta meg a feleségét.
Melyik jelöltet választanád?
Ne csalj, először válassz, mielőtt tovább olvasol!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A. jelölt: Franklin D. Roosevelt.
B. jelölt: Winston Churchill
C. jelölt: Adolph Hitler
Ja, és ha az abortusz mellett döntöttél, akkor épp most ölted meg Beethoven-t.
Emlékezz: amatőrök építették a bárkát, és profik a Titanikot.
És végül, eltudnád képzelni, hogy egy olyan vállalatnál dolgozz, ahol több, mint 500 alkalmazottnak a statisztikája a következő:
*29-et vádoltak meg házastársi visszaéléssel
*7-et tartóztattak le csalásért
*19-et vádoltak meg hamis csekkek írásával
*117 vitt közvetlenül, vagy közvetve csődbe legylább 2 vállalkozást
* 3 ült bántalmazásért
*71 nem kaphat hitelt, mert hitelvesztett
*14-et tartóztattak le droggal kapcsolatos ügy miatt
*8-at tartóztattak le áruházi lopás miatt
*21 jelenleg alperes bírósági perben
*84 volt tavaj letartóztatva ittas vezetésért
Tudod melyik cég ez?
Nem?
Az 535 tagból álló Egyesült Államok Kongresszusa....
Szerintem a rendőr gizdáskodni akart, hogy na majd ő megállítja a vad motorosokat... kihajt eléjük. :S
Egyet megállított, reméljük nem végleg. :S
:DDD Ez nagyon jó. De nem merem beírni a tanárnőnek, mert akkor a végén megbukik a gyerek... :S
Sajnos megkérdezték, hogy hogyan jött ki az eredmény és a tippelést nem fogadják el, mint megoldáshoz vezető utat...
Amúgy a Te lányaid is lassan iskolásak lesznek... készülj fel rá lelkileg... :)
mint mondják a jogsi mellé nem jár ész. azt mindenkinek magától kell beszereznie:)
nem tudom mi járhat ilyenkor az ilyenek fejében. elektromos impulzus biztos nem
szerintem a hitelintézetek, multik és politikusok direkt tenyésztik ezeket az élősködőket(mint rokonaikat). ezzel magyarázható természetes gyanakvásunk lanyhulása:)
mellesleg nekünk vannak macskáink és szeretjük a sonkát is, mégis két szép egészséges lányunk született:)
küldhetnél ide is belőle. még nincs fűtésünk:)
1. lépés: szgép bekapcsolása
2. lépés: türelmes várakozás amíg az illegális windóz összeszedi magát(legális windóznál türelmetlen várakozás)
3. lépés: illegális excel elindítása(legálisnál előbb újra kell aktiválni a windózt telefonon, mer jelentősen megváltozott a hardverkörnyezet a ráhelyezett matek példatártól)
4. lépés: feladat vázolás az excelnek
5. lépés: sűrű anyázások, amiért nincs egy normális függvény ebben a rohadt programban, ráadásul ami van, az is elb.szott fordításokban létezik amire épeszű ember négy sör nélkül biztos nem jönne rá magától.
6. lépés: légzőgyakorlatok végzése, örömködés, mert végre sikerült megértetni vele, hogy mit akarunk.
7. lépés: bután nézés, átsuhanó agyvérzésveszély érzékelése, amiért nem számol a program, majd a beállításoknál immár 100x is beállítjuk a cellák automatikus ujraszámolását.
8. lépés: a kapott eredmények átmásolása a matekfüzetbe, mert kinyomtatva úgysem fogadják el.
9. lépés: reménykedés, hogy a kapott eredmény helyes és nem kérdezik meg, hogy hogyan született
ennyire egyszerű:)
Legalább indexelt hogy merre ugrik...
Túl sok eksön filmet nézett...Hideg vérrel leugrik...legalább beletaposott volna a kormányba.
A mocist meg sajnálom, de ha tenni akarta a fejét a tömeg előtt akkor ez van...pont egy rendőrnek:)
Most volt regge la tv-ben, hogy egy motoros nekiment egy kamionnak (na ki halt szörnyet?...egyértellmű)
Meg részegen belehajtani egy rendőrautóba...
nem kellett volna a másodikban kihajtania a motor elé..
az első.. amerikában van pénz..:D