Egy darab ennyi embernek? :(
Te sütötted? :)
Rajtam sem, azt hiszem. :)
"egy a lényeg, hogy 640Kb memória mindenre elegendő"
Így van! ;) Egy átlagos otthoni felhasználó memóriaigénye soha nem fogja még megközelíteni sem. Nagy mázlija volt Billnek, hogy nem jósdát alapított, hanem szoftvercéget.
"Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát."
:) A török baci, a bifidus effendi. :) Azért esznek sokan joghurtot, mert abban legalább van kultúra.
Szerintem meg a macromedia.com, vagy adobe.com oldalról lehet szükséged egy flash lejátszóra. ;) A gép nem rossz, csak a szoftverezettsége.... Azon meg lehet segíteni.
Köszi! :-) Majdnem pizzának néz ki....
Én nem tudok megnézni egy videót sem. :_((((( Buziság... Sz.r gépet vettem. :_((((((((((((((((((((((((((
Nesztek, egyetek hadd nőljön a begyetek. :-)))

Ez nem igaz!!! Megvenné valaki a mondatomat? ;)
Marci és a kobra.... :)
u.i.: Su, igaz. A reklámok is a hazugságon/megtévesztésen alapulnak.
Szöveg Viccek / Kérdés-felelet
- Kinek volt a filmvilágban a legdurvább szövege?
- Arhtunak.
- Miért?
- Mert minden megszólalását kifütyülték!
<V.Á. Pyro - 2006 október 19>
Látszik nagy Szar Wars rajongó a gyerek...R2D2
Amúgy belőlem kitört a röhögés a viccen:)
Szánalmas ugye?:(
a világ legpiacképesebb áruja a hazugság
"Az amatőr és a profi média egyesülése:"
miért, nincs igazam? a sok amatőr összehord egy csomó dolgot, aminek a javát a "profik" lefölözik és így szépen jó kis haszonra tesznek szert minimális befektetéssel. a munkát végzőnek meg kiszúrják a szemét valami alamizsnával. olyan mint pl az smsweb-ek. de lassan minden így fog működni.
ráadásul a sok szűrés nélküli hírből óhatatlanul nagyrészt csak hazugságok fognak a felszínre kerülni.
egy a lényeg, hogy 640Kb memória mindenre elegendő
Okoskodó:
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát.
látod én már csak ilyen őskövület vagyok. nem is rajtam gazdagodnak meg a szolgáltatók:)
Képtelenség megjósolni 10-15 előre valamit az informatikában. Irtó gyors a fejlődés.
Arra is jó? :) Semmi határidőnaplózgatás, vagy napi 30 sms és 10 fénykép? Múlt évezredi gondolkodás. :) Már szinte el is felejtik, mi is volt az eredeti funkciója....
Perceket agyaltam rajta, de rá nem jöttem volna. Nem sok köze lehet a számítástechnikához a cikkszerzőnek. Tényleg akkora hülyeségeket írt, hogy az már nem lehet véletlen.
1. Szélessávú (kivetítők), szélesvásznú mint szinonima... :) (5. oldal)
2. az USB = pendrive, Ez kész! :D
3. amit a lézernyomtatóról írt. (amit te szúrtál ki) Elolvashatná, hogy milyen elv alapján működik.
Inkompetens egy valaki tud ilyen okos dolgokat írni. :)
vessetek meg érte, de én telefonálásra használom a mobilt:)
Nem olvastam el a projektoros cikket... Tudják ők, mi a lényeg. Ami kicsi, azt bele kell rakni a mobilba. :)