felétek is ilyen elfuserált hozzáférés-csomagok vannak? és hogyért adják?
Köszi, de azt is csak elsején fogom akkor megnyitni. 1GB-t használhatok el egy hónapban és már a 96%-át elagytam. A következő 10 napban inkább másra használom a megmaradt morzsákat. A videónézés várhat, vannak fontosabb dolgok is. :-)))) Különben sem tudnék megnézni egy videót sem, mert arra már nem maradna egy byte sem. :-))))
Te még mersz ilyet kérdezni?! :D
Én már gyerekkoromban leszoktam erről. Anyám mindig azt mondta, mi az, hogy mi ez? "Edd meg" a neve! :D
Amúgy néha jobb is ha nem tudod mihez van szerencséd... ;)
Ez jó! Idézgető:
Nagy botrány volt az elmúlt évben egy kutya-szépségversenyen. A győztes egy Yorkshire Terrier lett, de végül kiderült róla, hogy valójában egy jól fodrászolt patkány. - David Letterman
Ebből az derül ki, hogy a patkány hasonlít a kutyához, csak a kutyának jobb a marketingje. :D (csak vicc)
Azt hiszem erről lecsúsztál... :P :)
Csak 1.3 MB átküldtem mailben. :)
Ó mindig is érdekelt a grafológia... :)
Na de megvesztegethető vagyok, még némi sütivel... ;D
:-DD Köszi! Gyorsan meg is eszem, mielőtt a többiek benéznek a fórumba.... ;-)
Köszi, majd csak elsején. Fogyóban vannak a falatok. :-))) Letöltöttem valamit, ami a havi készletem több, mint a harmadát felfalta. :-))))) Most vegetálok.....

Megpakoltam a scannert, hehe. :-))))))))))
De, így működik ez mindenhol. A kisember melózik egy jelképes összegért, a felette lévők pedig zsebelik be a sok pénzt a projektek sikeréért.
Ezt kell telepíteni a lejátszáshoz.
Jó nagy gátlástalan állatnak kell lenni, hogy valaki ilyet írjon, és el is küldjön a főnökének. Az utolsó bekezdésen nevettem egy jót. :D Jó a csattanója.
Idézgető
Meglepő orvosi hír Pakisztánból: sikeresen ültettek át szervet egy kutyából egy emberbe. Egy ezzel összefüggő hír: Keith Richardsot látták, amint egy postást kergetett.
- Craig Kilborn
Felmondás... ízesen magyar módra.
Hát érdekes az biztos, még nem láttam így leírva a nevét. :)