hát.. én asszem 7 éves voltam mikor meghalt a 2. nagyapám is..
nem. .a "holnap délelőttre értettem hogy bicajoztsam.. aznep este csak 10ig tekertem..D:
Ez teljesen így van! Biztos vagyok benne. ;) :D
Anyósvicc, Viccek / Anyós
- Szerintem az anyósviccek mind igazságtalanok. Én például egészen jól kijövök az anyósommal.
- Igen? És hol lakik?
- Ausztráliában.
Puncsika, érted ezt a viccet? :-)) :-P Ugye számodra nem is lenne olyan vicces? :-)
Nem vagyok kompetens a témában, de szerintem az igazat lenne érdemes megmondani neki. Teljesen felesleges becsapni a gyereket ebben a témában. Később talán kevésbé tudna megbízni benned, ha tudja, hogy már volt olyan, amikor nem mondtál neki igazat. (a tudatalattijában megmaradhat az emléke) Az elutazásos mesét én kerülném, egyre kínosabb lenne az idő előrehaladtával a hazudozás.
Nem trauma egy kisgyerek számára, ha megtudja, hogy az egyik nagyszülője nem él. (nekem is elég korán meghaltak a nagypapáim) Ha meg nem is ismerte - pl. az esetedben -, akkor pláne nem hinném, hogy annyira rosszul élné meg. Egy gyerek még fel sem fogja igazából, vagy ha fel is fogja - részben -, nem olyan tragikusan, mint egy felnőtt.
Ismétlem, nem élettapasztalat, csak saját vélemény. Szerintem.
A világgal az a baj, hogy az okos emberek tele vannak kételyekkel, a hülyék meg biztosak mindenben.
Pesszimista-Optimista
hátt..én a tapasztalt apukától egynelőre elég messze vagyok,de szerintem mondhatod neki a "nagyi elutazott....." szöveget és mikor nagyobb lesz akkor meg az igazat.
igaz én bicikliztem már éjjel 3-kor is,de ez most engem is meglepett :D
gyere! :) úgyis Te fogod elfelejteni :PP :)
Na Su, most bizonyítsd be milyen apuci vagy! :-))))))))
Na és ha már úgyis beszélhetnékem van.. Esetleg van a fórumon tapasztalt szülő? Vagy csak valaki, akinek van ötlete.. A kisfiam elkezdte kérdezgetni, hogy neki miért csak egy nagymamája van. Történetesen az én anyukám már 28 éve meghalt, és nem tudom, hogy magyarázzam meg neki. Még csak öt éves lesz, nem hiszem, hogy megértené a dolgot. Abba a hitbe sem szeretném ringatni, hogy ismerni fogja az anyukámat, mert nem fogja. A párom szülei is azt tanácsolták, hogy mondjam neki a tipikus "A nagyi elutazott valahova nagyon messzire" szöveget, de attól tartok, hogy ezzel is csak ártanék neki:( Elég fura ilyen téren tanácsot kérni egy fórumban, de hátha valakinek több ötlete van, mint nekem..
Dödikém, nagyon pontos vagy ám! Persze megint én késtem...:) Na nem baj, azért az életjel adása megvolt
De majd estefelé megint jövök. Legyetek ám itt;) (És igeen, úgyis én fogom elfelejteni:))
Köszönöm szépen, puncstorta;) Cserébe tudok ajánlani házikészítésű kenyeret. Most vettem ki a sütőből, szóval még egészen-egészen meleg
Hajnali egykor biciklizel? Kicsit későn van ahhoz, nem?:)
Nekem a billentyűzetem halt be-kivételesen magától.
:)
még délelőtt van,ha mára értetted :)
Idézgető
Néhány ember, ha szembesül a tényekkel, folyton azt kérdezgeti: miért. Néhányan, ha álmodnak valamiről, ami sosem volt, folyton ezt kérdezgetik: miért nem.
Néhány embernek azonban dolgoznia kell, és nem érnek rá hülyeségeket kérdezgetni.
- George Carlin
:)
hát. bicJOZNI VOLTAM.. HONAP DÉLELŐTT LESZEK HA EZ A BUZI GÉP NEM BASZIK KI VELEM..:djajj caps.D: bocsa trágárságér csak utálom hogy állandóan szarakszik.
Samike, drága! Neked mindig van egy kis tartalék eldugva a spejzban. :-))))
Ugye félretettél nekem is egyet? Tudod, az a kósza kis darabka, amelyik alufóliában heverészik a kenyértartó legeldugottabb zugában... :) És rá van írva hatalmas puncstorta betűkkel, hogy Samynek.. Látom én..:)
Különben is, milyen dolog az, hogy feljövök hozzátok egykor, még msn-re is benézek, erre nincs fent senki.. Még ilyet:( :P
Holnap délelőtt megpróbálok benézni hozzátok. De ha nem lesztek itt, szétcsapok köztetek:P
Addig is mindenkinek jó éjt, és szép, vicclappal teli álmokat:)
jah és megcsináltam a gépem..:P:D:D: