ki hitte volna...
biztosan tudjátok,csak valamiért nem mondjátok el nekem..bocsi hogy érdeklődöm utána
Majd ha én indulok;)
Vagy Baumgartner...ő a legjobb:D
Su, felhagytál az 1000. utáni nickváltással?:)
De, lehet. És lesz is. Jövőre talán végre-valahára nem megy tönkre minden versenyen a verda Kimi alatt, és ő lesz a világbajnok.
Alonso viszont jó helyre ment. :D Bár... amilyen mázlista gyerek, most feljavul a McLaren. De ez kevéssé valószínű, tekintve, hogy vagy 6-7 éve döglődik.
nem lehet olyan hogy nem sumi meg nem alonso lesz a világbajnok?
hát.. minek tekerjek plusz 40 km-t?:D hülye lennék
:)) értem én,de most komolyan :)
nagyon nagy volt ez a Brazil futam..amit a suma művelt az hatalmas,hihetetlen..szuper volt!!!! :)))
miből gondolod, hogy csak te veszhetsz el?;)
most már télleg meg kell kérdeznem: HOL VAN Psycho?
megyek Forma 1-et nézni
ménem tekerted le az egészet? :DD kinek kell vonat? :)
persze jobb lenne az igazságot elmondani,de egy 5 éves gyerek nem fogja megérteni és a hazudozás sem a legjobb! nem könnyű helyzet az biztos..
mi megmondtuk nekik. pedig sokkal kisebbek voltak mikor meghalt a dédimamájuk. most nemrég meg a nagypapájuk. szerintem kár hazudni nekik. egyrészt a bizalom miatt, másrészt nem árt, ha tudják, hogy működik a világ. mire teljesen megértik, hogy mi is ez és mivel jár, addigra úgyis megbékélnek. még ha van is egy kis sírás, a gyerek rugalmas, hamar túlteszi magát a dolgon. szerintem kissebb megrázkódtatás, ha meg van neki mondva és ezzel természetesnek veszitek a dolgot, mintha titkoljátok és így tabu lenne belőle. próbáljátok az ő tapasztalati szintjén elmondani neki. mi úgy magyaráztuk el nekik, hogy a halál olyan, mint mikor elromlik egy játékuk annyira, hogy már nem lehet megjavítani. csak az a különbség, hogy nem lehet pótolni azt aki meghalt mint a játékokat. fontos, hogy értse meg, nem lesz vele többet az aki meghalt. át kell élnie a veszteséget amennyire csak képes felfogni, hogy fel tudja dolgozni magában és megtanuljon ezzel a tudattal élni. most még könnyen megtanulja ezt is és így később is könnyeben boldogul hasonló esetekben. ráadásul így jobban megérti azt is például, hogy miért nem szabad a konektorba nyúlnia.
persze menyországos badarságokat lehet neki mondani egyéni vallási beállítottság alapján, ha úgy gondolod úgy könyebb
hát.. ami azt illeti.. törökszentmiiklóson voltam haveroknál bicajozni. 3/4 9kor jön as venat szolnokra.. olyan 20 perc az út.D: aztán még tettem egy nagy kört az esti városban..:D
meg kell mondjam nálatok sem olcsó a net, sőt talán egy kicsit még drágább is. én itt 82$ fizetek egy korlátlan 1Mbit-es kapcsolatért. mondjuk ez céges. de lehet 512Kbit-es korlátlant kapni 35$ körül. mondjuk erre itt is rájön a telefonvonal költsége, ami olyan 21-22$ körül van. persze van kábelnet is, ott valamivel magasabbak a díjak.
viszont gondolom nem annyiból kell megélnetek, mint itt nekünk.
Látod, dödi, nem felejtetem el...:)
Nagyon rossz lehetett, sajnálom, hogy ilyen fiatal voltál még, mikor elvesztetted őket
Én nem ismertem a nagyszüleimet, csak anyukám anyukáját.. Sőt, még aput se ismertem egészen anya haláláig.
10-ig kint az utcán? Én a szüleid helyében tövig lerágtam volna a körmömet..:)
Gradu: Köszönöm szépen a tanácsot, fontolóra veszem:) Tényleg nem fogja még megérteni, és ettől tartok, de nem szeretnék neki hazudni sem. Ahhoz egyszerűen nem lenne szívem. Most szerencsére nagyszülőzik, van időm kitalálni, mit mondok neki