így jártam. na de sebaj, van még pár évem eldönteni, hogy a dunának menjek, vagy egyszerűen csak felkössem magam;)
Hát sajnálom, akkor "képtelen" helyzetbe kerültél... :)
Psycho menjél aludni, mind kérünk rá... ;)

sajnos a kémkedés nem az én területem:(
gradUkám hát mi ez az agresszivitás? Csak nem vezetni voltál Te is a mai forgalomban? :)
köszi, de a tiédre nem vagyok kiváncsi:)
Fent van egy képem a neten. Többet nem árulok el. Meglátjuk mennyire vagy jó kém... ;)
Aztán nehogy meglocsold, életed párja esetleg félreértené...;)
nem. amikor én jártam ilyen helyre, a 30 körüli emberből a nagyrésze még csak nem is ugatta a kreszt, egyszerűen bemagolta a tesztkérdéseket
Majd átküldjük Neked is a képeket és a videókat;)
sajnos nem sokra mennék vele, még egy rohadt webkamerám sincs(hogy legalább vizuális élvezetben lenne részem), nemhogy teleport berendezésem;)
:) Szerintem is könnyű, persze csak így utólag. Mert akkor rendesen be voltam... ijedve. :)
Nem a megszerezhető rutinra gondolsz?? (a forgalmi helyzetek gyors elemzésében) Mert azt csak gyakorlással lehet megszerezni.
Másrészt a közlekedéskultúra szerintem is egy f.s, sok tapló tetű megy az utakon. Lehet, hogy mégis tudják a kreszt, csak nem érdekli őket, mert bünti nélkül meg lehet szegni...
Azonnal menj el a gép elől és gyere ide az én gépemhez!:)
Reménykedsz Rettikém? :P :)
Valójában utálom ezt a locsolkodást. A fejbőröm mindig marja a sok pacsuli és még mosolyognom is kell hozzá... meg tojást adni (én nem a sajátját a kezébe a kedvességéért...:S)
Mire összeszedem magam, hogy elmenjek addigra mindenki megjön... :(
Küldjetek már el!
Köszönöm:)
A KRESZ könnyű, mert a szabályo kegymásra alapszanak (legalábbis én így vettem érszre).
Jó éjszakát és szép álmokat! :)
Ja és rakd ki Cookie-t, mert egy betegnek kell az alvás! :)