:D Igaz. Meg legalább nem unalmas az élet. :S
Hát néha túlzásba viszik a dolgot. :S Remélem a vizsgán már nem lesznek ennyire jópofák... :)
azért az egy kicsit erőltetettnek tűnt, hogy a fő bizonyíték a fogcsikorgatás volt.
találok, de arra nem kell kötni;)
Ó, Te szegény! :( Tudod, erre mondják azt, hogy akinek ilyenek a barátai, annak nincs is szüksége ellenségekre... ;)
Engem is "diegesít". :P De csak egy hét és folytatják, ne legyél már ennyire pesszmista!
Nekem a Miamis joban tetszett tegnap.
te szegény. nem lehetett túl kellemes élmény. szerintem nem volt poénos
Hát valami kapaszkodót csak találsz neki... ;)
Tudtad ezt?
A Muppet Show híres dobos állatkáját a The Who együttes tagja, Keith Moon inspirálta.
A The Who énekli a Helyszínelők főcímdalát.
Tegnap érdekes rész volt, de ez a folytatjuk nagyon diegesít...
Ez rossz lehetett. :S
Én meg mentem ma a "szép" sárga kisautóval körbe-körbe a városban és egyszercsak egész közel jött egy autós a hátam mögött és elkezdett villogni. Bekanyarodtunk a következő utcába, lehúzódtam, hogy ha már olyan sürgős akkor menjen... erre ő is lehúzódott. :S Megyek tovább megint közel jött és már dudált is. Akkor megint lehúzódtam, na akkor végre elkezdett kikerülni. Amikor mellénk ért akkor láttam hogy a kisbuszban ott ül a kollégáim zöme. Valakit megkértek, hogy vigyel el őket egy körre, hogy a frászt hozhassák rám... Kicsit idegesen vezettem tovább... :S :)
Ja, és a kedvenceim azok, akik a magasabb rangú út mellől úgy kanyarodnak ki, hogy előtte nézik, hogy közeledek... még nézik.... még nézik... amikor már 15 m-re vagyok, akkor kijönnek. Grrrrrrrrrrrrrrr!!!! Kamazzal nem fékeznék az ilyennek... ha épp olyan napom lenne.
:DD Igazad lehet. Talán nem is gondolkodik az ilyen.
az se rossz, bár még nem tudom, hogy hova kössem fel a nadrágom
:) Egyiket se tedd, annyit nem ér az egész. Inkább a dumának menj, és a nadrágod kösd fel... :)
:)
Voltam, de ma szerencsére nem láttam barmot. :) Múlt héten viszont volt egy olyan, hogy az autópálya gyorsító sávjában haladtam, index mellett elkezdtem szép óvatosan és lassan átcsorogni a másik sávba. Egyszer csak a tőlem 2-vel balra lévő sávból elég gyorsan szintén ugyanabba a sávba akart menni egy pacák. Elég gyorsan váltotta a sávot, egyszer csak ott volt mellettem.... félig a sávon belül... Odébbmenekültem, mert nincs kedvem egy ilyen miatt összetörni magamat. Utána kapott egy kis villogást, de nem reagált rá. Talán rájött, hogy hülye volt... Az is maradt. :)