Ne is mond, fél Vác, vagy egyirányú utca, vagy jobbkezes jön a kövietkező sarkon... :(
Még ki se mentünk a belvárosból, van ott is mit gyakorolni... :S
harimata állapota a random szerint:
:))
Nálam nagyon jó lesz, ugyanis Miskolcot annyira ismerem, mint a hátam közeépt:S
Ott a kedvencem is van bőven..lámpa, villamos...és 2 méterenként jobbnál jobb kereszteződések...5000 irányú út meg minden:(
Amúgy kihagytam egy sziát, szóval szia! :)
Most pedig elengedem a klaviatúrát és elmegyek... 1... 2... 3...!
Szia!
Gondoltam ám Rád 11 óra felé. ;)
Most olvastam, hogy nem is kellett, simán vetted az akadályt. :) gradUlálok hozzá! :)
ez hülyeség. köztudott, hogy a vizsgákon az megy át a legjobb eredménnyel, aki a tesztkérdéseket ismeri és nem az aki a kreszt. ezért van az utakon olyan sok hülye akinek a közlekedéskultúrája a béka segge alatt van.
Nem. Most jutottam géphez. Holnap már nyúlsvét lesz, muszáj volt rendet rakni, meg miegymás... :)
Gyógyulj meg minél előbb! Rossz betegnek lenni... :(
:) Örüljél, hogy nem a jó kis fővárosi forgalomban kell menned. Engem a forgalom zavart legkevésbé. Inkább az ismeretlen környék... :S
Érdekes módon (biztos teljesen véletlenül :D) a vizsgaútvonalakon piszok sok jobbkezes utca van... Ki gondolta volna!?! ;) Azok is kellemesek...
Te kis hamis! Az nem fizetős már? ;)
37,5 fok. Akkor már 1-et lement. Holnapra is egy, és már nincs is lázad. :)
Na, tényleg megyek, köszi a jobbulási kívánságokat, sziasztok!
Az egyik legális utadon majd ejtsd útba Salgótarjánt... ;)
Ez aztán az igazi idióta kérdés! :D Azért tippeltem volna az A-ra, mert olyanra gondoltam, hogy nehogy elvigyék a verdát, és balesetet okozzanak vele....