Hát tévedtem, mind1:)
De rmdavid hozzászólása figyelemre méltó:D
Elővettem a webgömböt :D
Nem voltam orvosnál, reggel kezdődött a nyavalya, mondom magamban, hogy majd csak helyre jövök...
37,5 fok. Haladok :)
Az első legális utam (oktató nélkül) az biztos, hogy sötétedés után lenne...Utálom a forgalmat...Ki találta azt ki?:D
:D Majd mondd meg, mennyit mértél.
Voltál dokinál? Vagy te is magadat gyógyítod? ;)
Hát amit pár perce kaptam, azon akadtam ki, mert hibátlanul nyomtam végig, és az utolsó kérdésben hibáztam ami a következő volt:
Köteles-e járművét úgy zárni, hogy azt mások ne indíthassák be?
A; Igen
B; Nem kötelező, de ajánlott.
Hát a helyes válasz a gép szerint az A volt, elolvastam a magyarázatot is, amin dobtam egy hátast: Jó lenne ha nem szaporítaná a tolvajokat!
:)) Ilyenkor csak nem vezetget. Bár a forgalom elég ritka lehet most, és a cicaszemével jól lát ilyenkor is. ;)
Neme? Dede! :D
(Még itt maradtam egy gyors lázmérés erejéig)
Tudsz egyet mondani?
Neme? a) igen b) nem c) mindkettő d) hülye azért nem vagyok e) egyik sem :D <--- Ilyenek? ;)
Vagy csak szimplán a végtelen országutakat járja:D
Ahogy én is szeretném;)
A következő randomképből megtudhatjuk az állapotát:)
Jelenleg egy zsiráf és egy furcsa egyén a random ,de a kövi tuti cicás lesz:)
És ami még zavar, hogy van vagy 2 kérdés minden teszben, aminek semmi köze sincs a KRESZ-hesz...Most nem a műszaki és fizikai meg vezetés elméleti dolgokról van szó, hanem aminek tényleg köze sincs a KRESZ-hez.
Hát, még mindig csak kamillázok rajta...... Így: :-oooooooooo
Nincs óra?!? Khmmmm. Akkor nincs miért pénzt nyelniük. :S
Ezek szerint ugyanaz megy tovább, mint eddig. Annyi különbséggel, hogy nem otthon töltöd ki a tesztet, hanem náluk... Elképesztő! Ilyen vadbarmokat!?! Tesztet íratni csak akkor van értelme, ha már megvan a tudás hozzá. Praktikusan a tanfolyam végén. :)
Ez valami önképző kör? ;)
Mondtam, hogy pihenj!:)
Szia! Jó éjt, jobbulást!
Én megyek, mert még mindig elég gyenge vagyok. :S
Sziasztok, jó éjszakát!
Azt mondta az egyik ismerősöm, hogy annál az oktatónál lehet jó pontokat szerezni, ha előre tanulsz az órákra..nos itt óra sincs. :S
Idézek az autósiskola szövegéből:
Figyelemmel kísérjük a fejlődés elvárásait. Várjuk a tanulók visszajelzéseit, kíváncsiak vagyunk a véleményükre.
Elméleti felkészítésben nagyon jó eredményekkel büszkélkedhetünk. Ennek egyik fő oka, hogy kiscsoportos elméleti foglalkozásokon, multimédiás programok felhasználásával dolgozunk.
Elsődleges szempont, hogy az autósiskola tanulói reális időhatáron belül ne "csak" vezetői engedélyt, hanem valós vezetési tudást is szerezzenek.
Mintha (a fórumba be nem hozható téma lenne) :)
Azért sok kérdésnél kevésnek érezném azt az időt... :S Papíron jobb volt, mert nem kellett kapkodni, és én osztottam be az időmet.
Ez nagyon durva.... :SSSS
Nálunk volt rendes oktatás. Elég komolyan vették a dolgot. A vezetés részét viszont úgy csalták el, ahogy csak lehet. (max. 2 óra után mentem rutinra, 5 alkalom után küldtek forgalmira...)
Az elméleti részét viszont megtanították.
Tudtad előre, hogy talán nem fognak oktatni, azért tanultál? Vagy csak biztosra mentél? Elvégezted az ő munkájukat... (és a pénz meg az övék :SS)