De bepánikoltam. Nem is egyszer. :S
nem tudom miért aggódsz, ezután már úgyis te fogsz ülni a volán mögött;)
Hát előbb-utóbb kapnak valamit, de nem azt amire vágynak... Az biztos. :)
Épp írni akartam, hogy ugye azt nem említed... :S :)
Kipécézted Téged, és Te vagy mindig az áldozat, vagy egymást is szórakoztatják?
Na én akkor voltam csak igazán rosszul... :S Meg amikor többször lejátszották ahogy elüti a csajt az autó és lehetett hallani is... :SS Hááát... izgi volt. :)
hát időnként mikor ilyen locsolkodásra vágyó hölgyek tűnnek fel a szemem előtt:)
Értem. Tehát elég szűk a nadrág... igaz? :P
Igaz. De ha ő sem pánikolt be tanulóként... ;)
szerintem akarnak tőled valamit;) de azért ez nem ovis tempó egy kicsit?
Á én nem vagyok ilyen genya. :)
Az egyetlen kiszúrásommal amit velük csináltam is "öngólt rúgtam", azóta inkább már csak nevetek ezeken. Ha bosszankodnék akkor sosem hagynák abba... :S
A Vegas-iban meg az votl a jó, amikor azt mutaták, hogy hogy ment át a golyó az ifjú rendőr nyakán, felsértve az ütőeret.
nemjó, mert ha bepánikolnak, akkor Harimatának a büdös életbe nem lesz többet jogsija
Ja..csak kiszámítható votl az elej...Bár én azthittem a csajt ölik meg:D
Az tetszett, hogy vagy 20-szor megmutaták, hogy hogy "hányta" a vért az üvegre:D
Á ez nem szokta őket zavarni... A múltkor is volt egy nagy ellenőrzés nálunk és amikor benyúltam a szekrényembe egy dossziéért, akkor rámdőlt belőle a poroltó... Hát az is "nagyon" vicces volt... :S
inkább felesleges, megtartja kötés nélkül is;)
Majd ha meglesz a jogsid, cserébe eljátszhatnád velük a "most leszorítalak az útról" játékot... Lehet, hogy hasonlóan élveznék... ;)
Miért? Nem érdemes, vagy nem lehet? ;)
ha ezt vizsgán csinálják, megbuktatanak.