az biztos, hogy annak képzelik magukat, de hogy nagyon távol állnak a világtól, az tuti.
ha a cégnek kell az meg más ember problémája, pláne nem kell vacakolni vele:)
Tudtad ezt? Az Országház 40 millió téglát tartalmaz.
A többi "alkotó" "elemet" már nem is részletezik... :)
Én csak rontom-bontom vagyok a gépekhez. :)
Sajnos nem nekem kellett, hanem a cégnek. :S
Ja és Isten hét nap alatt teremtette meg a világot, a Vámhivatalnak meg ennyi kell egy igazolás kinyomtatásához... :S (Lehet, hogy isteneknek képzelik magukat? )
Okoskodó
Minél ostobábbnak nézek ki, annál többet tanulok.
:)) Van benne valami.
pedig egy informatikus palántának ilyeneket is tudnia kell:)
minden papírmegszerzési kísérlet olyan. tanulság: nem kell annyira akarni azt a megszerzést, akkor majd úgyis kiküldik maguktól:)
legalábbis mióta nagy ívben tezsek az ilyen cégekre, azóta folyamatosan megtalálnak mindenféle papírokkal:o
Sokáig is tartana, amíg összejönne rá a pénz gépszerelgetésből.
Két egymás utáni random:
Azt hiszem nem veszek iyen kocsit... :)
Engem az ölt meg, hogy az elmúlt két napban jártam az APEH-nél, a VPOP-nál és a Fővárosi Bíróságon különféle igazolásokért... ha valaki ismeri azt az Asterix részt, amiben a rómaiaknál szeretne egy papírt megszerezni, na ez pont olyan volt. Elszívta minden energiámat. :(
Szerintem nem. Ez is csak egy téma, de mivel átment személyeskedésbe, én részemről lezártnak tekintem.
Politika? Rendőri intézkedésről dumáltam. De inkább abbahagyom, mielőtt megkínálnak viperával.
a politika hogy megölte a társalgást :o
Okoskodó
Nem az számit, hogy szegény vagy, vagy gazdag. Csak pénzed legyen!
Onnét könnyen beszélsz. :-P A politikusok mindig is a nép parazitái voltak, és a népnek csak szavazati joga van, amivel beleszólhat a dolgokba. Egyik politikus sem érdemes arra, hogy az ember agyonveresse magát érte. Most éppen a rendőri túlkapás zavart nagyon, nem politizálni akartam. (túl mocskos dolog ahhoz, hogy érdemes lenne foglalkozni vele)
Te lehiggadnál ha paraziták zabálnának? Én inkább eltaposnám őket.
Ne izgulj a fizikai testemet itthagyom, anélkül meg nincsenek méretek. :-PPPP
Inkább higgadj le, magyar! Nem kéne még több vér. Így is folyt már elég. :-((
"elmegyek más dimenziókba"
Amekkora vagy, nézz szét a dimenzióváltás előtt! Nehogy kettő dimenzióba ugorjál. Még így is alig férsz el (3D-ben). ;-))
Ki bozony! Hogy hova? Kicsit talán szétnézek a galaxisok környékén, meghát elmegyek más dimenziókba is. Aztán ha tetszik ott vissza sem jövök. :-))))