Majd belejössz, mint kiskutya az ugatásba... főleg, ha velünk dumálsz. :)
Küldtem a havat a képek témában. :) Jöhet a nyár és a fincsi meleg idő. :)
Ma már nálunk is esett némi hó. Szerencsére még nem lapátolnivaló, de már szép fehér lett pár percig minden...
Nekem meg pihen a bringám a garázsban... :(
:DD Micsoda világban élünk!? :)
Idézgető
Nem ismered a nőt igazán, amíg nem találkozol vele a bíróságon.
- Norman Mailer
Ez kicsit durva. :)
Épp ma olvastam egy idevágó viccet :)
Meghal a cigány, odalent találkozik Kádár elvtárssal.
Kádár megkérdi:
- Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én időmben?
Cigány feleli:
- A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a cigányok meg loptak.
Mostansában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és bazzzeg azt akarják, hogy én dolgozzak!!!!!
egy ideje. hát kellett nekünk ez a rendszerváltás?
bánná a fene. legfeljebb a csokitücsi háborodik majd fel:)
Te, figyu! Egyezzünk meg! Én küldök neked nyarat, meg pálmafát, te meg küldesz nekem havat. De legalább annyit, hogy hóembert tudjak csinálni. Áll az alku? :-D
A produkció nagyon alacsony szinten áll Magyarországon, ezt megértem. De ha a bürocraták képtelenek elvégezni megfelelően a munkájukat, akkor legalább ne várakoztassák feleslegesen az embereket. Mikor két éve ott jártam, elnéztem azt a rengeteg embert, akik a várótermekben egymást nézik, a csupasz falat nézik, a még csupaszabb plafont nézik és addig sem produkálnak, nem produkálhatnak semmit, csak az energiájukat és a szabad idejüket vesztegetik. És ez így megy gondolom évek óta. Hihetetlen...
Nézegetem, hogy mi a vicces a randomban... erre most látom, hogy ez egy reklám. :D
Szép pálmafák vannak rajta, meg nyár. :)
Arra még várni kell itt... épp most hallottam a hírekben, hogy északon már havazik, Debrecen környékén már sok hó esett állítólag. Visszavonhatatlanul itt a tél már.
Azzal csak kiszorítanád őket a természetes élőhelyükről... ;)
ezek csak a behajtók, a rablók a ketrecből irányítanak
dehogy, csak szeretném, ha minél hamarabb kiürülne a ketrec és valami hasznosabbal lehetne betelepíteni. mondjuk virágokkal, zöldségekkel, stb
Ez csak a hivatalos neve. Szerintem sokkal többen hívják őket rablóbandának... :)
Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal
a baj csak az, hogy a rendszerváltással megszaporodtak a hülyék és ilyenek kerültek olyan pozícióba amibe nem kellett volna. nálatok annyival jobb, hogy ebben már nagyobb a rutinjuk:)
a másik gond, hogy itt valahogy mindig sikerül valamit úgy megbonyolítani, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel még véletlenül se lehessen hatékonyan elvégezni a munkát.