Én is így vagyok vele. :)
hmmm, de szerencsés lesz valaki;) :o :(
:D Micsoda gyors hangulati ingadozás!? ;) Nálad a ":o" mit szokott jelenteni? Nagyon nagy nevetést? (csak azért kérdem, mert általában csodálkozást jelent)
dícsérendő, hogy nem nőtt a fenekedhez az autó
Én is borasztóan ellustultam azóta. :( Mindig van valami kifogás, ami miatt nem bringával megyek itt helyben sem. :S Kényelmessé tesz az autó. Hát még egy Automata. ;)
igen, nekem is rémlik:) no de hol van még az a hó?
azért az dícsérendő, hogy nem nőtt a fenekedhez az autó, mint nekem csak azért mert megvan a jogsid:)
hmmm, de szerencsés lesz valaki;) :o :(
maximalista vagyok, csak a hibákat veszem észre:)
egyébként is segítő szándék vezérelt:P
Ja és a locs-pocsról és a szép fehér hóról eszembe jutott, hogy mintha valaki ígért volna nekem valamit... ;D
Itt délután négy óta állandó jelleggel hull a hó... megjött a tél. Remélem legalább szép fehér lesz minden és nem locs-pocs... :)
:D Hát néha az, de leginkább buszmata és morgósmata a hideg és a késés miatt... :)
A cél igazolások beszerzése volt egy pályázathoz... a bíróságról épp egy cégkivonat kellett... Egy hivatal egy nap... Kivéve a Vámhivatal, mert az kettő... szupi volt. :S
De szerencsére már begyűjtöttem mindent. :)
Hát itt hagysz? :(
Akkor kénytelen leszek mással vígasztalódni... :P :DD
Jó utat Neked. :)
Köszönöm szépen gradU a megértésed, azt gondoltam, hogy így jobban hangzik. Tévedtem. Mindenesetre jó ha felemlítitek a hibáim, így könnyebb lesz korrigálni. :))
Bezzeg amikor szépen és választékosan fejezem ki magam (mint most is), akkor nem dícsérsz meg! :)
Pedig lenne rá számos példa, olykor annyira büszke vagyok magamra, csak éppen senki nem veszi észre a jó húzásaimat. :D
Lesz majd több is nemsokára. :)
:) Ő mindig Cicamata marad. :)
Firstly, I would like to say special thanks to my mum, without whom I could not be here. (Oscar gála hangulat... :)
Valami ilyesmi miatt gondolhatta, hogy lehet ilyen szófordulat nálunk (köszönet helyett üdvözlet). Mindegy, a szándék a lényeg. :)
ez a "speciális üdvözlet" valami germán szófordulat lehet, itt ilyent nem használunk. inkább a "külön üdvözlöm" forma a divat
nálunk is, de nagyon kevés.
ha a bringa a garázsban pihen, akkor most Automata vagy?:)
ez jó:) és van némi igazságtartalma is a dolognak:)
Harimata, köszönöm szépen a bíztatást, ez az első és egyetlen hely ahova magyarul írok és már nagyon sokat tanultam Tőled (például franciázni) meg a többiektől, pedig csak nem régóta írok rendszeresen.
Holnap elutazom két hétre, de amikor időm fogja engedni, jelentkezni fogok. Speciális üdvözlet gradU-nak és Su-nak, de a gondolataim csak a (minden bizonnyal) szépséges Harimata felé fognak szállni. :)
Harimata említetted, hogy a bíróságon voltál a múltkor... Ha szabad kérdeznem milyen ügyben? :)